20 / 04 / 2024

tolgahan sayışman şirket

tolgahan sayışman şirket

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

2023 yılında 25 bin 883 şirket kepenk indirdi!

TOBB tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Aralık 2023'te 5 bin 952 şirket daha kapandı ve böylece 2023 yılında kapanan toplam şirket sayısı 25 bin 883 olarak kaydedildi. İşte açıklanan o rakamlar...

Kapanan şirket sayısı artıyor! 20 bine yakın şirket kapısına kilit vurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan açıklamada, kasım ayında Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistikleri açıklandı.

9 ayda 15 bin 888 şirket kapandı! Kapanan şirket sayısı yüzde 17 arttı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan resmi verilere göre, Eylül'de 2 bin 96 şirket daha kapandı ve böylece yılın ilk 9 ayında 15 bin 888 şirket kapanmış oldu.

8 ayda 13 bin 792 şirket kepenk indirdi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, 2023 Ağustos'ta 1784 şirket kapandı ve böylece yılın ilk 8 ayında kapanan toplam şirket sayısı 13 bin 792 oldu. Kapanan işletmelerin 642'si toptan ve perakende ticaret, 251'i inşaat, 168'i imalat sektöründe faaliyet gösteriyordu.

2023'ün ilk 7 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), bu yılın ilk 7 ayında kurulan şirket sayısının, geçen yılın ilk 7 ayına göre yüzde 1,8 azaldığını açıkladı. 

Tanım değişti çok sayıda şirket KOBİ statüsüne geçti!

Yüksek enflasyon nedeniyle bilançoları şişen ve KOBİ olmaktan çıkan şirketler, yeniden bu tanım içerisine alınırken bu kapsamda olmayan bir çok şirket de KOBİ unvanı kazandı. Gözler, bankaların kredi verme konusunda nasıl bir bilanço tanımı yapacağına çevrildi.

Nisan ayında kurulan ve kapanan şirket sayısında büyük düşüş yaşandı!

Türkiye'de kurulan şirket sayısı, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 oranında azaldı. Nisan’da 9 bin 174 şirket kurulurken, kapanan şirket sayısı da yüzde 1,9 gerileyerek 1423'e düştü.

Kurulan şirket sayısı Nisan ayında yüzde 19 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 19 azaldı ve 9 bin 174'e indi.

Borsada halka arzlar tam gaz! Son 3 senede 108 şirket 64.7 milyar TL topladı! 

Borsadaki yatırımcı sayısı 3 senede yaklaşık 4 milyon arttı ve 5 milyon 21 bin kişiye ulaşırken, halka arzlar da dikkatleri çekiyor. Buna göre, son 3 senede 108 şirket 64.7 milyar TL tutarında kaynak elde etti. 

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacak

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Almanya'da iflas dalgası! Şirket iflasları Mayıs 2020'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

Almanya'da Halle Ekonomik Araştırma Enstitüsü (IWH), iyileşen ekonomik beklentilere rağmen ülkede iflas eden şirket sayısının Mart ayında yaklaşık olarak son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

tolgahan sayışman şirket Haberi

tolgahan sayışman şirket

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, Göktürk'te Hangün Yapı Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Geçtiğimiz haftalarda, yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, "Televizyon ve sinema dışında başka işlerim var. Hem tekstil hem de inşaat alanında büyük yatırımlar yapacağım. Uluslararası bir firma kuracağım" diye konuşmuştu. 

Tolgahan Sayışman'ın şirketi bugün resmen kuruldu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Yakışıklı oyuncu "Göktürk’te 40 dairelik bir rezidansa ve 14 villadan oluşan iki projeye başladık” açıklamasında bulundu. Sayışman, inşaat sektöründe yeni yatırımlarıyla boy gösterecek. 

Hangün Yapı Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat...