19 / 04 / 2024

Tona Yapı Duru Beytepe satış ofisi

Tona Yapı Duru Beytepe satış ofisi

"Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi 484 daireden meydana geliyor. Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin TL'den başlıyor.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

Binlerce evim mağduru paralarını 1 ay içinde alabilecek!

Binlerce evim mağduru için fesih düzenlemesi yapıldı. Yeni düzenleme ile mağdurlara paralarını 1 ay içinde alabilme imkanı sunulacak...

Yüksek aidat mağduru olmamak için neler yapılmalı? 

Sitelerde yüksek aidatlar site sakinlerinin en büyük problemlerinden biri. Peki, sitelerde yüksek aidat ile karşılaşılmaması için neler yapılabilir? İşte detaylar...

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Hobi bahçesi sahipleri 'yapı kayıt belgesi' mağduru!

Sincan’da hobi bahçesi sahipleri, yapı kayıt mağduru olduklarını iddia ediyor. Yıkım tebligatının elden teslim edilmediğini ifade eden mağdurlar, belediyenin yazdığı cezaları ödemekten dertli...

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yapısal Malzemeleri Pazarlama Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Duru tarafından kuruldu.

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Tona Yapı Duru Beytepe satış ofisi Haberi

Tona Yapı Duru Beytepe satış ofisi

Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. "Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi  Ankara  Beytepe'de yükseliyor. 


Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 202 metrekare ile 501 metrekare arasında değişiyor. 


Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin 803 TL'den başlarken, ön satışa özel olarak 100 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Duru Beytepe projesinde konut kuleleri, bahçeli evler ve bahçe villalarıyla farklı yaşam seçenekleri sunuyor.


Duru Beytepe Ankara adres: Ahtalıbel mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı

Saltuk Buğra Cad. No:5 Çankaya/ANKARA


Tel: 0312 489 19 34

Web: www.durubeytepe.com/

Pınar...