23 / 04 / 2024

Topaç Madencilik Limited Şirketi

Topaç Madencilik Limited Şirketi

Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak, Yapı Kredi Plaza'da kuruldu.

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi bugün Ataköy'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaplan tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı    Ignat tarafından kuruldu.

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akçakoyunluoğlu tarafından kuruldu. 

Ert Kimyevi Maddeler Yapı ve Madencilik  Limited Şirketi kuruldu!

Ert Kimyevi Maddeler Yapı ve Madencilik  Limited Şirketi Durmuş Ertüzün, Mehmet Ertüzün ve Mustafa Ertüzün ortaklığında 210 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çidam Restorasyon Mimarlık Proje Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çidam Restorasyon Mimarlık Proje Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yılmaz Akın Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi Murat Akdeniz, Bahram Bayramadov ve Artur Abdurahmanov ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bnzz İnşaat Madencilik Reklam Organzasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnzz İnşaat Madencilik Reklam Organzasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayram Unatoğlu tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Topaç Madencilik Limited Şirketi Haberi

Topaç Madencilik Limited Şirketi


Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Topaç Madencilik Limited Şirketi iş konusu; 1- Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, üretilmesi, işletilmesi,satılması, satın alınması,kiralanması, kiraya verilmesi, ithalini, ihracını ve ticaretini yapmak. 2- Konusu ile ilgili Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden ve maden cevheri ve bunların türevleri ile mermer, taş, kireç, kum, kil, kömür ocakları işletmeciliğini yapmak. 4- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile...