19 / 04 / 2024

topkapı İstanbul deftardarlığı

topkapı İstanbul deftardarlığı

İstanbul Deftardarlığı'nın Vatan Caddesinde bulunan kompleksi Yeşil Kundura'nın bir dönem Refah Partisi ve Fazilet Partisi merkezi olarak da kullanılan Topkapı'daki binasına taşınıyor.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri!

Inİstanbul Gala Topkapı ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı!

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 adet üniteden oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Gala Topkapı teslim tarihi...

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon!

Daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Özel üniversiteler Topkapı Yenibosna arasında tıp fakültesi için yer arıyor!

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre TEM'e 7 kilometre uzaklıkta yer alan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Topkapı-Yenibosna E5 hattı, hastane yatırımına doymuyor!

İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere boşaltılacağı haberleri Topkapı -Bakırköy-Bahçelievler üçgeni ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri'nde daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyatları!

Daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösterdiği projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyatları 320 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Residence fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

topkapı İstanbul deftardarlığı Haberi

topkapı İstanbul deftardarlığı

Yeşil Kundura'nın binasının altında ayakkabı satışı yapılıp bir de market hizmet verirken, büro katları yıllardır boş duruyordu. Yeşil Kundura'ya bağlı Yeşil İnşaat ile 2 yıllığına kira sözleşmesi imzalayan isim ise halen Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Koç.
Yeşil İnşaat'tan Cemal Sarıtaş'ın verdiği bilgiye göre Mehmet Koç'un İstanbul Vergi Dairesi Bakanı olduğu dönemde yapılan (Eylül 2007) kira sözleşmesine göre iş merkezi olarak inşa edilen binada kiralanan toplam alan 30 bin metrekare.
Yeşil İnşaat, binayı Defterdarlık'ın hizmet verebileceği şekilde ofisler haline getiriyor. Defterdarlığın Vatan Caddesi'ndeki kompleksi boşaltıldıktan sonra yıkılacak. Vatan Caddesi'ndeki binada geçen yıl çökme meydana gelmişti.
İstanbul Defterdarlığı, eylülde imzalanmış sözleşme gereği Yeşil İnşaat'a üç ay için 500 bin YTL ödemede bulundu. TOKİ, yıkılan Defterdarlık...