25 / 04 / 2024

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Melda Tekoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Katıksız ve Sadi Yurtkulu ortaklığında kuruldu.

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Melda Tekoğlu tarafından kuruldu. 

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul alış satış ve kiralanması, Her türlü ev tekstil ürünleri ve aksesuarları, mefruşat halı kilim ve hediyelik eşya, elektrikli ev aletleri beyaz eşya vemobilya ve bunları tamamlayıcı ürünleri satışını yapmak üzeretoptan veya perakende mağazalar açmak Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesislerile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkullerin üzerinde irtifağ, istifağ, sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap devir ve ferağetmek, fabrika, depo, satış mağazaları ve idare binaları inşaetmek.


Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Adres; Ortamahalle Mh.Topkapı Maltepe Cd.Timaş St.N.4/191...