28 / 03 / 2024

toplam satılan gayrimenkul

toplam satılan gayrimenkul

sahibinden.com verilerine göre son 3 ay içerisinde 199 bin 348 adet gayrimenkul el değiştirdiği bildirildi...

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Clio'dan bile ucuza satılan Citroen C3'te şimdi de 150 bin TL'ye 12 ay 0 faiz kampanyası başladı!

Clio'dan bile ucuza satılan ve otomotiv devi Citroen'in ev sevilen modelleri arasında yer alan C3'te şimdi de 150 bin TL'ye 12 ay 0 faiz kampanyası başladı. İşte C3 Şubat 2024 fiyatları...

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Araba alma kaban al! A3 fiyatına satılan kaban sosyal medyayı salladı!

İstinye Park'ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında Vikunya yünü kabanın fiyatı görenleri şok etti. A3 araba fiyatına satılan kabanı sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Türkiye'nin en çok ve en az konut satılan illeri belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerine göre, Kasım 2023'te satışlar yüzde 20.6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Peki, en çok konut satılan iller hangisi oldu?

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

toplam satılan gayrimenkul Haberi

toplam satılan gayrimenkul

Gayrimenkul piyasasındaki hareketliliği gezi olayları, faiz ve dövizin yükselişi başta olmak üzere hiçbir olumsuzluk durduramıyor. 2013 yılı ikinci çeyrek emlak verilerini açıklayan sahibinden.com, nisan, mayıs ve haziran aylarında 199 bin 348 adet emlak satıldı veya kiralandı. Günde ortalama 23 bin 471 yeni ilan girişinin yapıldığı sahibinden.com'da, her 40 saniyede 1 emlak satıldı veya kiralandı. Aynı dönemde saatte 91 ve günde 2 bin 190 emlak yeni sahipleriyle buluştu. Verilere göre 2013'ün ilk çeyreğinde olduğu gibi, ikinci çeyreğinde de doğalgazlı sıfır binalar tüketicilerin ilk tercihi oldu. Konutta en çok ikinci katlar ve 3+1 'ler rağbet gördü. 


Sözcü...