25 / 04 / 2024

toplu taşımada ramazan bayramı indirimi

toplu taşımada ramazan bayramı indirimi

İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak. İBB Meclisi temmuz ayı toplantısında, Ramazan Bayramı boyunca trafiğin rahatlaması ve toplu ulaşım araçlarının kullanımının teşvik edilmesi için teklif sunuldu.

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

Kocaeli Kuzey Metro Hattı 2024 programına alındı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve toplu taşımada yeni bir döneme imza atacak olan Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı’nın 95 milyar Türk Lirası yatırım hacmine sahip 1. aşaması, Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024 yatırım programına alındığı açıklandı.

İstanbullular akbil yüklerken şok olacak! Fiyatlar değişti! İşte Marmaray ve metrobüste yeni ücretler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), dün toplu taşımada yüzde 18 zam kararını açıklamıştı. Bugün ise marmaray ve metrobüs fiyatları değişti. İşte yeni zamlı ücretler...

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

1 Ocak'ta toplu taşıma araçları ücretsiz olacak...

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı, birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başlanmıştı. Buna göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ücretsiz olacağı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Kentsel dönüşüm yasasından sonra şimdi de toplu taşımada yeni yasa için düğmeye basılıyor! Milyonları ilgilendiriyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu; taksi, dolmuş, otobüs şoförlerinin yaptığı işin mülkiyetiyle ilgili sorunu ve tedirginliklerini ortadan kaldıracak yeni bir çalışma başlatacaklarını açıkladı.

Toplu taşımada yeni sistem devreye alınıyor! Artık başkasının kartını kullanamayacaksınız!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte toplu taşımada başkasının kartını kullanan vatandaşlara yönelik yeni sistemin devreye alınacağını duyurdu.

Sayıştay'dan İBB'ye 161 milyonluk 'ücretsiz toplu taşıma' cezası!

Sayıştay, İBB ile meclis üyelerinin özel günlerde ücretsiz yolcu taşı kararına “kamu zararına neden olduğunu” gerekçesiyle 161 milyon TL ceza kesilmesine karar verdi.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İstanbul'da toplu taşıma 2 gün ücretsiz: İBB açıkladı! 29 Ekim Pazar günü metro, metrobüs, tramvay bedava!

İstanbullular 29 Ekim Pazar günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyordu. İstabullulara bir son dakika müjdesi geldi. İşte İBB'den toplu taşıma ile ilgili yapılan o açıklama...

İstanbullulara son dakika müjdesi: Toplu taşımada indirim geldi! Temassız ödemelerde fiyatlar düştü!

Megakentte toplu ulaşımda İstanbulkart'ı olmayanların kullandığı kredi kartı ve banka kartlarıyla gerçekleştirdiği temassız ödemelerde fiyat farkı alınması tepkilere sebep olmuştu. İBB'den konuya ilişkin bir son dakika düzenlemesi geldi ve indirime gidildi. İşte yeni fiyatlar...

toplu taşımada ramazan bayramı indirimi Haberi

toplu taşımada ramazan bayramı indirimi

İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında, Ramazan Bayramı boyunca trafiğin rahatlaması ve toplu ulaşım araçlarının kullanımının teşvik edilmesi için teklif sunuldu. Teklif, oy birliği ile kabul edildi. 


Böylece, Ramazan Bayramı'nın kutlanacağı 28-29-30 Temmuz'da toplu ulaşımda yüzde 50 indirim yapılacak. İETT otobüsleri, metrobüs araçları, şehir hatları vapurları, tramvay, metro, hafif metro ve füniküler araçları ve özel halk otobüsleri yüzde 50 indirimli hizmet...