25 / 04 / 2024

Torbalı Ödemiş Çatal Tire demiryolu projesi inşaatı

Torbalı Ödemiş Çatal Tire demiryolu projesi inşaatı

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Demiryolu'nun yapımı TBMM'de!

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündeminde!

Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İZBAN hattı Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire'de Hizmet Merkezi açtı. Başkan Kocaoğlu, 100 kilometrelik İZBAN hattının Torbalı ve Selçuk'tan sonra Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacağını da açıkladı Hizmetler ilçelere taşınıyor

İzmir Torbalı'da yapılaşması stratejisi belirlendi!

İzmir’in en hızlı büyüyen ilçeleri arasında yer alan Torbalı da, 56 ayrı paftanın yapılaşması stratejisi belirlendi. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yapılan çalışmayla imarların net görülebildiğini ifade etti.

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de tamamlanacak!

Ödemiş'in kentsel dönüşüm projesi Saraçoğlu Konutları'nda 20 yeni konut satışının yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşaatı devam eden iki blokta çalışmaların ilçenin kurtuluş yıldönümü olan 3 Eylül tarihinde tamamlanacağını söyledi.

Torbalı Fetrek Çayı ıslah ediliyor!

AK Parti İzmir milletvekili adayı, Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Her gelen, 'derenin ıslahını biz yapacağız' demiş. Ancak kimse bu işi yapamamış. Duyduğumda bu projeyi biz yaparız, dedik ve hemen işe koyulduk" diye konuştu

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de tamamlanacak!

Ödemiş'in kentsel dönüşüm projesi Saraçoğlu Konutları'nda 20 yeni konut satışının yapıldığını belirten Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşaatı devam eden iki blokta çalışmaların 3 Eylül tarihinde tamamlanacağını söyledi.

Torbalı Fetrek Çayı'nın ıslah çalışmaları başladı!

Torbalı ilçe sınırlarından geçen Fetrek Çayı'nın ıslahı için 20 adet iş makinesi bölgeye gönderildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 51 adet iş makinesiyle seferberlik başlattıklarını ifade etti.

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de teslim edilecek!

Ödemiş Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konut sahibi olmaları amacıyla kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Saraçoğlu Konutlarının ilk etabının üçüncü kısmında yer alan 40 daire Eylül ayında teslim ediliyor.

Ödemiş’in su sorunu çözülüyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı çeken Ödemiş’in sorununa 8 kuyu ile çözüm buluyor. 5 kuyunun sondaj çalışması tamamlandı. Kalan 3 kuyunun da bir ay içinde açılması planlanıyor. İlçe bundan böyle yaz aylarında su sıkıntısı çekmeyecek.

Torbalı Huzurevi'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde yapımı tamamlanan ve yardıma muhtaç kişiler için oluşturan huzurevindeki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı..

Ödemiş'in su sorunu çözüldü!

İlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşın belediye hizmetlerinden eşit olarak yararlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, tarım yapılan bölgelerde sulama suyu şebeke hattı yapmak için harekete geçti.

Torbalı Ayrancılar Egekent Mevkii'ndeki konutlar için plan tadilatı yapıldı!

Torbalı'da, geçtiğimiz günlerde ilçe belediyesinin yaptığı plan tadilatı ortalığı karıştırdı. Ayrancılar Egekent Mevkii'nde dere yatağında kalan konutlar için yeni ıslah çalışması yapılması ve imar yoğunluğunun arttırılmasına karar verildi.

Torbalı Ödemiş Çatal Tire demiryolu projesi inşaatı Haberi

Torbalı Ödemiş Çatal Tire demiryolu projesi inşaatı

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Osmanoğlu, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

MHP'li Osmanoğlu, ''2018 yılı Kamu Yatırımları Programına göre Devlet Demir Yolları İşletme Genel Müdürlüğü bünyesindeki Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesine 2017 yılında başlanmış ve projenin 2019 yılında bitirilmesi öngörülmektedir'' diye konuştu.

Osmanoğlu, ''2018 Kamu Yatırımları Programına göre bu projenin bedeli 146 milyon 507 bin liradır. Proje için 2018 yılında 50 milyon aktarılmıştır'' dedi.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu'nun soruları:
1- Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesi için 2019 yılında ne kadar ödenek aktarılmıştır?
2- Torbalı-Ödemiş-Çatal-Tire demiryolu projesinin gerçekleşme oranı nedir?
3- Proje bedeli 146 milyon 507 bin lira olan demiryolu projesi için 2018 yılsonu itibariyle toplam 50 milyon lira ödenek aktarılmıştır. Dolayısıyla...