26 / 04 / 2024

torbalı projeleri

torbalı projeleri

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçeyi 3 kat büyütecek 135 projeyi açıkladı. İşte Torbalı’yı uçuracak 135 proje..

Torbalı çekim merkezi haline geliyor!

Torbalı Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında yapımına başlanan meydanlar serisin 3'üncüsünün temeli Ayrancılar Mahallesi'nde atıldı.

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

Torbalı 2016'da dev projelere imza atacak!

2015 yılında neredeyse bütün hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2016 yılında daha büyük işlere imza atacaklarını ifade etti.

Torbalı'da özel sektör kentsel dönüşüme katkı sağlıyor!

Konut sektöründe elde edilen pozitif ivmeyle birlikte inşaat sektöründeki özel firmalar, talepteki artışı da göz önünde bulundurarak en uygun yatırımları gerçekleştiriyor.

İmar sorunu çözülen Torbalı hedef büyüttü!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar - Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır süren imar sorunu çözülünce, kentin hedeflerini büyüttüğünü söyledi.

Torbalı'da yol çalışmaları devam ediyor!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin köklü, geleneksel bir endüstriyel birikime sahip olduğunu, Torbalı'da yatırım yapan ve yapacak bütün girişimcilere her türlü katkıyı sunacaklarını söyledi.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Ufuk Yörük Torbalı'ya çağ atlatacak projelerini açıkladı!

CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, altyapı, üst yapı, ulaşım, trafik, otopark, mezarlık, tarım, köyler, sosyal ve kültürel anlamda Torbalı'ya çağ atlatacak projelerinden bazılarını açıkladı.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

İzmir Torbalı'da inşaat sektörü hız kesmiyor!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü yazısında İzmir Torbalı'daki yatırımları, projeleri ve inşaat sektörünü anlattı. İzgi, Torbalı TOKİ Konutları'na 15 bin başvuru geldiğini belirtti.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

İstanbul kentsel dönüşüm projeleri 2013!

İstanbul'un dört bir yanında sağlam temeller üzerinde yükselen kentsel dönüşüm projelerini emlakkulisi.com takipçileri için mercek altına aldık. İşte 96 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul kentsel dönüşüm projeleri....

Halkalı uygun konut projeleri 2013!

Ulaşım aksları ve havaalanına yakınlığını avantaja çeviren Halkalı'da birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Bunlar arasından en uygun fiyatlı olanları emlakkulisi.com takipçileri için derledik. İşte Halkalı uygun konut projeleri...

İstanbul hemen teslim konut projeleri 2013!

İstanbul'un dört bir yanında yükselen ışıkların yanmaya başladığı 40 konut projesini mercek altına aldık. İşte 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul hemen teslim konut projeleri...

Metrobüse yakın konut projeleri 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için metrobüse yakın konut projelerini mercek altına aldık. İşte avantajlı lokasyonu ile ulaşımın kalbinde yükselen metrobüse yakın konut projeleri...

torbalı projeleri Haberi

torbalı projeleri


Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki bütün muhtarları, meslek odalarını ve Ak Parti Teşkilatını topladı. İlçeyi 3 kat büyütecek 135 projeyi açıkladı, tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.


Metropolis otelde muhtara, sivil toplum örgütlerine ve meslek odası temsilcilerine ilçenin 50 yıllık vizyon projelerini anlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, daha sonra Ak Parti teşkilatına geniş kapsamlı bir sunumda bulundu.


İlçelerin gelişmişlik kriterlerini ve yaşam kalitesi standartlarını açıklayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, son istatistiklere göre ilçenin çok hızlı biçimde büyüdüğünü belirterek şunları söyledi:


Büyüme inşaat sektörüne yansıdı

"Torbalı son üç yılda kamu ve belediye yatırımlarında büyümede kentleşmede sosyal projelerde sağlık, eğitim, ulaşım, altyapı yatırımlarında ilçeye kazandırılan arsalarda, yeni yaşam alanlarında kültürel, sanatsal, bilimsel etkinliklerde üç kat büyüdü. Hedefimiz aynı hızla büyümek....