18 / 04 / 2024

Merkezi konut projeleri 2013!

Merkezi konut projeleri 2013!

İstanbul'un kalbinde yükselen konut projelerini mercek altına aldık. İşte avantajlı lokasyonları sayesinde zamandan tasarruf sağlayan merkezi konut projeleri...



Ev alırken en önemli kriter kuşkusuz lokasyon. Özellikle büyük bir koşuşturmanın yaşandığı şehir hayatında lokasyon bir kat daha fazla önem taşıyor. Çünkü evinizin şehrin merkezinde olması yaşamınızı büyük ölçüde rahatlatacaktır. Merkezi konumları sayesinde sizlere zamandan tasarruf etme şansı sunan şehrin kalbinde yükselen bu konut projeleri, hem yatırımınıza hem de yaşamınıza değer kattığını unutmayın. İşte İstanbul'un kalbinde yükselen merkezi konut projeleri...


Merkezi konut projeleri 2013!


Şehrin en önemli ulaşım yollarının tam kalbinde

Seyrantepe'de 600 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi, TEM bağlantısıyla her yere kolay ulaşım imkanı sunuyor. Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı'nın hemen yanında yükselen proje, tüm köprülerin ortasında, her 2 havaalanına da yakın konumda bulunuyor. Rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan Mecidiyeköy Skyland İstanbul projesinde stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen projede konutlar 331 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2016 yılında tamamlanması planlanan Skyland İstanbul projesinde sauna, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, cafe, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor.


Merkezi konut projeleri 2013!


TEM, metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne kolay ulaşım 

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Maslak Ayazağa'da hayata geçilen Vadi İstanbul projesi, TEM, metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne kolay ulaşım imkanı sunuyor. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Ayazağa Vadi İstanbul projesinde toplam bin 111 adet konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Vadi İstanbul Ayazağa projesinde konutlar 423 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 120 aya kadar 0,66 faiz oranları ile taksit imkanı sunuluyor. Vadi İstanbul projesinde ilk etap teslimlerin Kasım 2014'te yapılması planlanıyor.


 Merkezi konut projeleri 2013!


Toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde

Torunlar GYO tarafından Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadı arazisi üzerinde inşa edilen Torun Center, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor. Torun Center projesi Mecidiyeköy meydandan Zincirlikuyu istikametine yaklaşık 200 metre kadar ileride sağda inşa ediliyor. Konumu itibariyle merkezi iş aksı üzerinde bulunan proje metro, metrobüs ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde, çevreyolu ve köprü bağlantı noktalarının tam merkezinde yer alıyor. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Torun Center projesi toplam 3 bloktan oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan Torun Center Mecidiyeköy projesinde konutlar 580 bin dolar  ile 3 milyon 900 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Mecidiyeköy Torun Center projesinde teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Merkezi konut projeleri 2013!


Finansın merkezinde

Sarphan Finanspark projesi İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de Sarp Group tarafından hayata geçiriliyor. Konut, ofis, otel ve ticari alanlardan oluşan proje, 3 bloktan oluşuyor. Ataşehir Sarphan Finanspark projesinin 54 katlı rezidans bloğunda stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Ağustos 2014'te teslim edilmesi planlanan Sarphan Finanspark projesinde stüdyo ve 1+1 dairelerin tamamı satıldı. 2+1 daireler 820 bin TL ile 880 bin TL arasında, 3+1 daireler ise 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Sarphan Finanspark Ataşehir projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Merkezi konut projeleri 2013!


Mecidiyeköy'de eski likör fabrikası üzerinde yükseliyor

Mecidiyeköy'de eski likör fabrikası üzerinde yükselen Quasar İstanbul, Viatrans ve Meydanbey ortaklığında hayata geçiriliyor. 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Mecidiyeköy Quasar İstanbul Evlerinde 58 ofis, 17 ticari ünite, 4 kafe ve 257 adet daire bulunuyor. Mecidiköyköy Quasar İstanbul'da büyüklükleri 116 ile 58 metrekare arasında değişen konutlar metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Merkezi konut projeleri 2013!


Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe metro istasyonuna sadece 400 metre uzaklıkta

Zincirlikuyu'da Esin Yapı güvencesiyle inşa edilen Istanbloom projesi Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe metro istasyonuna sadece 400 metre uzaklıkta yükseliyor. Toplam 165 daireden oluşan Zincirlikuyu Istanbloom projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi 6 bin 900 dolardan satışa sunulduğu İstanbloom Zincirlikuyu projesinde fiyatlar 9 bin dolara kadar yükseliyor. Zincirlikuyu İstanbloom projesinde yüzde 35, yüzde 40 ve yüzde 50 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede konut teslimlerinin Şubat 2014'te yapılması planlanıyor. 


Merkezi konut projeleri 2013!


Şehrin merkezinde bir Çamlıca masalı

Emaar İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nda Çamlıca'da hayata geçirilen Emaar Square projesi Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, Beşiktaş'a 10 kilometre, Taksim'e 11 kilometre, Üsküdar'a 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 25 kilometre ve en yakın metro istasyonuna 900 metre uzaklıkta yükseliyor. 66 dönüm alan üzerinde yükselen Çamlıca Emaar Square projesi rezidan, ofis, otel, AVM ve eğlence alanlarından oluşuyor. Yaklaşık bin konuttan oluşan Emaar Square Çamlıca projesinde, 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede, 1+1 daireler  263 bin 888 dolar ile 475 bin 888 dolar, 2+1 daireler  438 bin 888 dolar ile 694 bin 888 dolar, 3+1 daireler ise 745 bin 888 dolar ile 903 bin 888 dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Merkezi konut projeleri 2013!


Üsküdar Şehrizar Konakları'nda 2 milyon 100 bin TL'den başlıyor

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehrizar Konakları İstanbul Analodu Yakası'nda Üsküdar'da inşa ediliyor. 38 blokta toplam 208 konuttan oluşan Altunizade Şehrizar Konakları projesinde 3+1'den 9+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Bu ay içerisinde teslimlerinin yapılması planlanan Üsküdar Şehrizar Konakları projesinde büyüklükleri 147 ile 467 metrekare arasında değişen konutlar 2 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Şehrizar Konakları Altunizade projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor. Şehrizar Konakları Gap İnşaat projesinin sosyal olanakları arasında ise spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Merkezi konut projeleri 2013!


Otoparka iner gibi yürüyüş tüneline iniyorsunuz

Soyak Soho, Soyak Yapı tarafından Zincirlikuyu Esentepe'da hayata geçiriliyor. Zorlu Center Alışveriş Merkezi'ne, metro istasyonuna ve metrobüse 1-2 dakikada gidebileceğiniz yürüyüş tünelinin tam önünde yükselen projede ihtiyaç duyabileceğiniz herşey yanı başınızda yer alıyor. 78 katlı tek bloktan oluşan Zincirlikuyu Soyak Soho'da 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 3+1 dubleks seçenekleri yer alıyor. 2013 yılının son aylarına doğru teslimlerinin yapılması planlanan Soyak Soho Esentepe'de daireler 368 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Soyak Soho projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile 10 yıla kadar taksitlendiriliyor.


Merkezi konut projeleri 2013!

 

Şişli Anthill Residence'ta 589 bin dolara 1+1

Ant Yapı tarafından Şişli Bomonti'de 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Anthill Residence projesi, merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Toplam 804 daireden oluşan Şişli Anthill Residence projesi 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Yüzde 90 oranında satışların tamamlandığı Anthill Residence projesinde 1+1 daireler 589 bin dolar, 2+1 daireler ise 730 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Anthill Residence projesinde kalan tutar için ise banka kredisi kullanılabiliyor. Dolar kurunun 1,50 olarak sabitlendiği Ant Hill Rezidans'ta; fitness salonu, yüzme havuzu, jet poll ve solaryum, vitamin bar, çocuk oyun alanları, güzellik salonu  ve güneşlenme terası bulunuyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön