19 / 04 / 2024

torium konutları değerleme raporu

torium konutları değerleme raporu

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda Torium konut Revize Değerleme Raporu 'nu yayınlandı.

Torunlar GYO Torium Konutları'nın değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torium Konutları'nın değerleme raporunu yayınladı...

Bahçekent Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm için değerleme raporunu yayınladı. 

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO Torium AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Torium AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2021 gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu gayrimenkul değerleme hizmetlerine ilişkin tarifeyi belirledi. Brüt metrekaresi 250’yi aşmayan konutlar için 738 lira ücret ödenecek...

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Erzurum Şehristan Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Şehristan Konutları" projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

torium konutları değerleme raporu Haberi

torium konutları değerleme raporu

Torunlar GYO açıklaması;


Şirketimiz portföyünde yer alan  Torium Konutlarına  ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmalık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014-019-GYO-004 nolu  2014 Yıl Sonu değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talepleri doğrultusunda revize edilmiş olup değer değişikliği içermeyen  revize rapor ekte sunulmuştur.



Dosya için