25 / 04 / 2024

torunlar gyo mecidiyeköy

torunlar gyo mecidiyeköy

Torunlar GYO Mecidiyeköy kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Torun Tower nerede?

Torun Tower nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy Esentepe deniliyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olma imkanı sağlanan projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor...

Torun Tower ulaşım!

Torun Tower ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Torun Tower projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Mecidiyeköy Esentepe Bölgesi'nde yükseliyor. Proje A sınıfı ofis projesi olarak belirlendi

Torun Tower Esentepe Projesi!

Torun Tower Esentepe Projesi kapsamında yer alan ofislerin alanları 350 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 1.000 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki ofislerin teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor

Torun Tower Mecidiyeköy satış!

Teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi öngörülen Torun Tower Mecidiyeköy satış bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Torun Center Mecidiyeköy projesi için talep toplanmaya başladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Torun Center Mecidiyeköy projesi için talep toplamaya başladı...

Torun Center projesi nerede? Havadan videosu!

Torun Center projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Torunlar GYO Ali Sami Yen projesinin havadan videosu!

Torunlar GYO'nun Ali Sami Yen arazisinde hayata geçirdiği proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Torunlar GYO'nun 2 projesi havadan görüntülendi!

Torunlar GYO'nun projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Torunlar GYO'dan 2023'te 622.5 milyon TL'lik satış!

Torunlar GYO 2023 yılında yapılan kiralama ve satış işlemlerini açıkladı. İşte açıklanan o rakamlar...

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Mecidiyeköy binasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Mecidiyeköy binasının değeri ne kadar oldu? 

Torunlar GYO'nun Paşabahçe arazisindeki ipotek kaldırıldı!

Torunlar GYO portföyünde yer alan Paşabahçe arazisinde Akbank T. A.Ş. lehine 5 Temmuz 2013 tarihinde 375 milyon USD tutarında ipotek tesis edildi. Bahse konu ipotek 5 Kasım 2021 tarihinde fek edildi.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu, 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/20 sayılı toplantısında, yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. 

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Torunlar GYO, 2020 yılı faaliyetleri Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre oluşan zarar nedeni ile kar payı dağıtmayacak.

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Torunlar GYO'nun VUK hükümlerine göre, yasal kayıtlara göre 132 milyon 197 bin 320 TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda oluşan zarar nedeni ile kar dağıtımı yapılmayacak.

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Torunlar GYO'nun 20 Mayıs 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilecek kişilere ilişkin bilgi yayınlandı.  

Torunlar GYO'nun sermayesinin yüzde 10'u borsada işlem görecek!

Torunlar GYO'nun sermayesinin yüzde 10'unu aşan borsada işlem gören nitelikte olmayan payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülebilmesi için hazırlanan Pay Satış Bilgi formu Kurul onayına sunuldu.

Torunlar GYO 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2024 yılına kadar öncelikli hedeflerinin portföydeki projeleri tamamlamak olduğunu söyledi.

Torunlar GYO 2021 yılı için bağımsız denetim denetim şirketini seçti!

Torunlar GYO, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş arasında 2021 yılını kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

torunlar gyo mecidiyeköy Haberi

torunlar gyo mecidiyeköy

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Mecidiyeköy'de yükselen Torun Center, Torunlar GYO tarafından inşa ediliyor. Torunlar GYO Mecidiyeköy kapsamında 3 blok bulunuyor. 


Torunlar GYO Mecidiyeköy projesinde toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi. 


Torunlar GYO Mecidiyeköy satılık daireleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor. 


Torunlar GYO Mecidiyeköy kapsamında yer alan konutların alanları 100 metrekareden başlıyor ve 425 metrekareye kadar yükseliyor. 





Torunlar GYO Mecidiyeköy teslim tarihi 2015 senesi olarak planlanıyor.


Torunlar GYO Mecidiyeköy kapsamında buhar banyosu, spor alanları, fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


Torunlar GYO Mecidiyeköy adres: Büyükdere Caddesi, Eski Samiyen...