24 / 04 / 2024

toscana vadisi teslim tarihi

toscana vadisi teslim tarihi

Dubai'nin ünlü gayrimenkul şirketlerinden Emaar'ın Türkiye'deki ilk projesi Toscana Vadisi Evleri'nde ilk etap hızlı satılıyor. Konutların yüzde 50'sinin satışı 6 ayda yapıldı.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Düşler Vadisi Riva teslim bilgisi!

Düşler Vadisi Riva teslim bilgisi haberimizde yer alıyor. Galatasaray'ın Riva'daki dev arsasında hayata geçirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat tarafından yükseliyor.

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek?

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim!

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap 3 yılda teslim edilecek. Tamamı 6 yılda bitecek proje  İstanbul Anadolu Yakası Beykoz-Riva'da yükseliyor. 

13 soruda Düşler Vadisi Riva!

Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Peki fiyatlar ne kadar? Ödeme planı nasıl? Proje ne zaman teslim edilecek? İşte 13 soruda Düşler Vadisi Riva...

Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim?

Düşler Vadisi Riva projesi Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. Peki Düşler Vadisi Riva ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Düşler Vadisi projesinde satışlar henüz başlamadı. Satışlar için hazırlık aşamasında olan proje 1550 villadan meydana gelecek.

Seba Flats Cendere teslim tarihi!

İstanbul Ayazağa'da Cendere Vadisi'nde yer alan Seba Flats Cendere Evleri 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor. İşte Seba Flats Cendere teslim tarihi...

TOKİ Timya Vadisi Konutları ne zaman tamamlancak?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Timya Vadisi Konutları'nda incelemelerde bulundu. Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız " dedi.

Ege Vadisi Ankara daire fiyatları!

Ege Vadisi Ankara daire fiyatları 351 bin liradan başlıyor. Sinpaş GYO'nun projesi Ege Vadisi Evleri'nde daireler Ekim 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

toscana vadisi teslim tarihi Haberi

toscana vadisi teslim tarihi
Dubaili Emaar Properties'in Türkiye'deki ilk projesi olan Toskana Vadisi Evleri'nin ilk etabının yüzde 50'si 6 ayda satıldı. Birinci etap evler Eylül 2007'de satışa çıkmıştı. Anahtar teslim metrekare fiyatları KDV hariç bin 800 dolardan başlayan evlerin büyüklükleri ise 395 ile 940 metrekare arasında değişiyor. Konutların sahiplerine anahtar teslimi Aralık 2008'de gerçekleşecek. 1,7 milyon metrekarelik geniş bir alanda gerçekleştirilen proje, 8 farklı tipte 555 lüks villadan oluşacak. Projedeki ortak sosyal alanlarının ve bahçelerinin toplam büyüklüğü 1 milyon 274 bin metrekare.
Tel: (0212) 889 10 00 (Sabah)