24 / 04 / 2024

toskana vadisi modern

toskana vadisi modern

Dünyanın en yüksek binası Burj Dubai'nin mimarı, global gayrimenkul geliştirme pazarının bir numaralı şirketi Emaar Properties'in Türkiye'deki ilk yatırımı Toskana Vadisi Evleri, villa-konut projelerine yeni bir boyut kazandırıyor. Toskana Vadisi Evleri s

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Toskana Vadisi'nin yüzde 80'i satıldı!

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı.

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Rize, Timya Vadisi dönüşüm projesiyle yaşam merkezi olacak!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. Başkan Kasap, "Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak" dedi.

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

GAP Vadisi'nin 1. Etabı 10 ayda tamamlanacak!

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına dev projelere imza atarak modern sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde sürdürüyor.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

toskana vadisi modern Haberi

toskana vadisi modern

Modern, Country ve Klasik Tasarımlar...

Emaar' Properties'in Türkiye yatırımlarını gerçekleştirmek üzere kurduğu Emaar Türkiye, tarafından gerçekleştirilen projede modern, klasik ve country olmak üzere 3 değişik tip mutfak seçeneği sunuluyor. Toskana Vadisi Evleri sakinleri seçtikleri bu üç tip mutfaktan birinde de 5 çeşit tezgah ve 5 farklı renk alternatifinden diledikleri kombinasyonları yapma şansına sahip. Parkeler, yer döşemeleri, banyo seramikleri, kapılar ve opsiyonel aksesuarlarda pek çok farklı alternatifler mevcut

Havuz, şömine, spor odası, asansör, Türk Hamamı, sauna, şarap mahzeni gibi pek çok detayın düşünülerek opsiyonel olarak sunulduğu Toskana Vadisi Evleri'nin büyüklükleri...