28 / 03 / 2024

Toskana Vadisi ne zaman teslim

Toskana Vadisi ne zaman teslim

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı.

Toskana Vadisi'nde metrekaresi 2 bin 500 dolar !

ARIKAN Yapı, Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi'nin üçüncü fazında ortak olarak 'tek katlı villa' konseptiyle Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı.

Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri!

Tek katlı villa yaşam konsepti olarak tasarlanan Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesinde yer alan konutların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Vadisi satış ofisi!

Toskana Vadisi satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 187 tane villadan meydana gelen projede 95 bin dolardan başlayan peşinatlarla ödeme imkanı sunuluyor.

Toskana Vadisi satılık!

Toskana Vadisi satılık villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalar bulunuyor...

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırım!

Silikon Vadisi’ne 10 milyon liralık yatırımla teknolojik çalışmaları geliştirmek amacıyla Türkiye’nin ‘uluslararası kuluçka merkezi' kuruldu. 

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek?

Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu!

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde Yaşam Vadisi'ne komşu konumda yükseliyor. Viraİstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 lira olarak belirlendi. Projede 1.156 konut ve 39 cadde mağazası olacak...

Cendere Vadisi'ne Safari Park!

2001 yılında Büyükşehir Belediyesi Cendere Vadisi'nde büyük bir hayvanat bahçesi kurmayı planlamış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2001 yılında Cendere Vadisi'ne Safari Park!

2001 yılında Büyükşehir Belediyesi Cendere Vadisi'nde büyük bir hayvanat bahçesi kurmayı planlamış. 740 hektarlık arazide kurulması planlanan park ile Cendere Vadisi'nin orman alanları da korunacakmış.

Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte Evleri projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. Peki Toskana Orizzonte ne zaman teslim edilecek?

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçirilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Vadisi ne zaman teslim Haberi

Toskana Vadisi ne zaman teslim

Emaar Türkiye, bir yıl gecikme bedeli ödedi Dünyanın en büyük 10 gayrimenkul grubu arasında yer alan Dubai merkezli Emaar Properties, Türkiye pazarına 10 yıl önce adım attı. ilk projesi İstanbul Büyükçekmece'de Toskana Vadisi ile konut alanında oldu. Toplam 493 villadan oluşan Toscana'da satışın yüzde 35'i yabancılara gerçekleştirildi. 


Grubun ikinci adımı ise bir karma proje. İstanbul Libadiye'de 800 bin metrekare inşaat alanında, alışveriş merkezi, konut, otel ve ofisten oluşan Emaar Square ile birlikte Emaar Türkiye'nin toplam yatırım tutan 2,5 milyar doları buluyor. Bu noktada değinmekte yarar var. Konutta ilk teslimlerini yapmaya hazırlanan Emaar Scjuare'da yaklaşık bir yıllık bir gecikme oldu. Şirketin yeni CEO'su Cenk Arson, bu durumu, projenin büyüklüğüne ve karma özelliğine bağlıyor. Emaar Properties'in marka imajına büyük önem verdiğini, projelerin...