25 / 04 / 2024

tour odeon

tour odeon

Fiyatları belli ama pek çoğunun sahibi bilinmiyor. Akıllardaki ev tanımını zorluyorlar. Time dergisinin belirlediği dünyanın en pahalı evleri listesinin birinci sırasında Buckingam Sarayı var. Ya Türkiye'nin en pahalı evi hangisi?

Tour Odenon gökdeleninde balkondan direkt havuza giriliyor!

Önümüzdeki yıl tamamlanacak Monako'daki Tour Odeon gökdeleninin penthouse'unda yer alan kaydırak sayesinde ev sahibi havuza girmek için evinin içerisinde yer alan kaydırağı kullanabilecek...

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi Touring piyasaya hızlı giriş yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 4 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ameur Bensalem, Tourıa  Es Seddyq tarafından kuruldu.

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Yazıcı tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

tour odeon Haberi

tour odeon

TOUR ODEON/MONACO


Monaco'da bulunan ve dünyanın en pahalı dairesi ünvanına sahip olan ev şehirdeki Tour Odeon isimli gökdelenin en üst katında yer alıyor. Fiyatı 240 milyon sterlin (yaklaşık 865 milyon TL) olan daire yerden 165 metre yukarıda bulunuyor. Tour Odeon'un çatı katında olan daire, konumu itibariyle panoramik sehir manzarasına sahip. 


BUCKİNGHAM SARAYI/LONDRA


İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e ev sahipliği yapan Buckingham Sarayı 1,5 milyon sterlinlik (5,3 milyar TL) fiyatıyla dünyanın en pahalı evi. Kral III. George, Buckingham Evi'ni 1762'de satın aldı. 661 odalı saray 1837'de kraliyet ikametgahı oldu. Ancak sarayın mülkü Kraliçe'ye değil, İngiliz devletine ait. 


UPDOWN COURT/WINDLESHAM


İngiltere Windlesham'de yer alan Updown Court Sarayı dünyanın en pahalı evlerinden biri. 103 odalı malikanenin beş adet yüzme havuzu ve 50 kişilik sineması var. 24 ayar altın varaklı...