24 / 04 / 2024

toya moda adres bilgileri

toya moda adres bilgileri

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Rezidans'ta daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. İşte Toya Moda kampanya detayları...

Sefaköy Toya Moda iletişim!

Sefaköy Toya Moda iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, masa tenisi, fitness center bulunuyor...

Toya Moda Konutları nerede?

Toya Moda projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Dairelerin 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Toya Moda Konutları nerede?

Toya Moda adres bilgileri!

Toya Moda adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Toya Moda Atatürk Havaalanı’na 3, Bakırköy’e 5, Yeşilköy’e 5, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda'da 559 bin TL'ye 3+1!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesinde toplam 486 adet konut yer alıyor. Toya Moda'da yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 559 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda projesinde 211 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sefaköy Toya Moda projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 211 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda projesinde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toya Moda projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Projede yer alan dairelerin fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda Sefaköy ulaşım bilgileri!

Toya Moda Sefaköy ulaşım bilgileri detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Toya Moda projesinde 255 bin TL'ye 1+1!

Sefaköy Toya Moda projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda!

Sefaköy Toya Moda projesi dahilinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor...

Toya Moda projesi!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Toya Moda projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece'de inşa ediliyor...

Toya Moda projesinde 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toya Moda projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda fiyatlar!

Toya Moda fiyatlar ve ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toya Moda projesinde 30 ay sıfır faiz ya da yüzde 5 peşinat ödeme seçeneği sunuluyor...

Toya Moda Sefaköy daire fiyatları!

Toya Moda Sefaköy daire fiyatları 185 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 486 konuttan oluşan Toya Moda Rezidans Sefaköy projesinde teslimler Aralık 2016 yılında gerçekleştiriliyor...

Toya Moda konutta yeni bir moda! 185 bin TL!

Toya Moda projesi lansmana özel 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışla sunuluyor. Toya Moda projesinde stüdyo 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda adres bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de yükseliyor.

Toya Moda'da evini bugün al, banka kredini Toya ödesin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda Evleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Toya Moda Evleri Aralık 2016 teslim edilmesi planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

toya moda adres bilgileri Haberi

toya moda adres bilgileri

İstanbul Küçükçekmece Sefaköy bölgesinde inşa edilen Toya Moda Residence'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Proje Basın Ekspres Yolu üzerinde, E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada bulunuyor. 


Toya Moda Konutları 21 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toplam 426 adet daire ve 36 adet mağazanın yer aldığı projede konutların alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.


Toya Moda kampanya detayları!

Nakitte yüzde 10 indirim yapılan Sefaköy Toya Moda'da yüzde 5 peşinatta 60 ay yüzde 0,59 faiz oranı, 120 ay yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor. Projede yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslimde, yüzde 50'lik kısım için 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. 


Yüzde 5 peşinatta, kullanılan bana kredisinin ilk 15 taksidini Toya Yapı'nın üstlendiği Toya Moda Sefaköy'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında...