24 / 04 / 2024

toya moda satış ofisi

toya moda satış ofisi

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Toya Moda lokasyon bilgileri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen projede daire alanları 40 metrekareden başlıyor. Toya Moda lokasyon bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de inşa edilen projede 426 daire ve 36 ’ya yakın mağaza yer alıyor. Peki Toya Moda ne zaman teslim?

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar!

Satış süreci devam eden Toya Moda Residence'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar...

Toya Yapı Toya Moda iletişim!

Toya Yapı Toya Moda iletişim numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Evleri nerede?

Toya Yapı imzası ile inşa edilen Toya Moda Konutları alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatları 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Toya Moda Evleri nerede?

Toya Moda Konutları iletişim!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde 9 bin lira peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Toya Moda Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda Rezidans!

Daire teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Sefaköy Toya Moda Rezidans projesinin satış süreci devam ediyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda konut fiyatları!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Küçükçekmece Toya Moda Evleri 'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Toya Moda konut fiyatları...

Toya Moda kampanyası!

Toya Moda kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan konutların alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda Sefaköy adres!

Toya Moda Sefaköy adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Toya Moda projesinde yüzde 25 peşinatta kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor...

Sefaköy Toya Moda satılık daire!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Sefaköy Toya Moda satılık daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Toya Moda teslim tarihi!

Sefaköy Toya Moda teslim tarihi bilgisi için haberimizden faydalanabilirsiniz. Satışların devam ettiği projede daire alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları!

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları kapsamında taksitler teslimlerde başlıyor. Toya Moda Küçükçekmece projesinde stüdyo daireler 204 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje 426 daire bulunuyor. Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

toya moda satış ofisi Haberi

toya moda satış ofisi

Toya Moda ödeme planı kampanyası devam ediyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede konutların alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. 


Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Konutları stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. 


Satılık daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren Sefaköy Toya Moda 426 daire ve 36 mağazadan oluşuyor. Proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika, Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık mesafede bulunuyor.


Küçükçekmece Toya Moda'nın sosyal alanları arasında; masa tenisi, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, çocuk havuzu, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları mevcut. 

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

- Yüzde 30 peşinatta, kalan kısmın yüzde 20'si teslimde ödeniyor, yüzde 50'si firma bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. 

-...