28 / 03 / 2024

Toya Yapı Avcılar Toya Vista

Toya Yapı Avcılar Toya Vista

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezindeki projesi Toya Vista’da %1 peşinat ile 1 yıl taksit erteleme veya ilk 12 ay 900 TL taksit ödeme ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toya Yapı Avcılar Toya Vista'da 299 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Toya Yapı Avcılar Toya Vista projesinde yer alan dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 5 ve yüzde 15 peşinatla daire sahibi olmak mümkün...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Avcılar'daki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Avcılar ilçesi, Avcılar Tem ve D-100 arası bir kısım tescil dışı alan ve riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Turan Hançerli: Avcılar'ın yapı stoku yenilenmeli!

Avcılar'ın yapı stokunun eski olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turan Hançerli, olası bir depreme hazırlıklı olmak için binaların güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Avcılar’daki riskli yapıların yenilenmesi planı meclisten geçmedi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Meclisi'ndeki konuşmasında "Avcılar’daki riskli yapıların yenilenmesinin önünü açacak plan notu değişikliği 5’inci ayında da İBB meclisinden geçmedi. Ben Avcılar halkına sizleri şikayet ediyorum" dedi...

Avcılar'da üç yapıdan biri yenilenmeli!

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, ilçedeki her üç yapıdan birinin yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini ifade etti...

Avcılar’da eski yapıların fiyatı dibe vurdu, yenilerin tavan yaptı!

Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Avcılar’da son 15 gün içerisinde satılık veya kiralık eski yapıların fiyatı dibe düştü.

Toya Yapı Avcılar Toya Vista Haberi

Toya Yapı Avcılar Toya Vista

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimari yapısıyla dikkat çeken Toya Vista’da konforlu ve güvenilir bir yaşam sunuluyor. Toya ayrıcalığı ile yılın ilk kampanyasından faydalanarak Toya Vista’da ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri Ağustos 2014’te Toya Vista’da başlayacak yaşam ile gerçekleşiyor.  

Toya, %1 peşinat ve 120 aya kadar taksitli ödeme kolaylığının yanında  1 yıl taksit erteleme imkanı veya ilk 12 ay 900 TL’den başlayan taksit ödeme seçeneği ile sunduğu yılın ilk kampanyası ile Toya Vista’da daire sahibi olmayı  kolaylaştırıyor.

Yeni Yılda Yeni Yaşam: Deniz önünüzde, göl arkanızda, yaşam ayaklarınızın altında

Toya Vista, modern mimari yapısı, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren tasarımı, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarası ile benzersiz bir hayatın kapılarını aralıyor. Maksimum konforda, manzaradan ve gün ışığından...