25 / 04 / 2024

Trabzon Akçaabat Sarıtaş toki evleri

Trabzon Akçaabat Sarıtaş toki evleri

Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ Konutları'nda 7 adet konut başvuruları 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları için bugün son gün. Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan projede 332,51 TL'den başlayan taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başlıyor. Alanları 84,98 metrekare olarak dizayn edilen 2+1 dairelerin bulunduğu projede 3 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 84,98 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ Konutları'nda 35 daire satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 35 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Natura Çakırlar Plus vade farksız taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Natura Çakırlar Plus'ta vade farksız taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Natura Çakırlar Plus'ta hangi tip konutlar var? Konut büyüklükleri ne kadar? 

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Trabzon Akçaabat Sarıtaş toki evleri Haberi

Trabzon Akçaabat Sarıtaş toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 182 konutluk Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 7 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ Evleri'nde açık satışa sunulan 7 adet konutun daire tipi 2+1 şeklinde tasarlandı. 


10 bin 722 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ Evleri'nde fiyatlar 89 bin 352 TL'den başlıyor ve 109 bin 828 TL 'ye kadar çıkıyor. 


Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Projeye başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.  


Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Akçaabat şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Satış duyurusu için