20 / 04 / 2024

Trabzon Akçabat toki başvuru

Trabzon Akçabat toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Akçabat Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut için başvuru dönemi 1 Nisan'da başladı...

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020!

Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir TOKİ 100 bin konut kura sonuçları 2020 ve Başakşehir TOKİ kura çekimi sonuçları 20.03.2020...

Konya Akören TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Akören projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019!

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin bugün itibariyle başladığı TOKİ Başakşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Trabzon'da ev çöktü! Ölümden şans eseri kurtuldu!

Trabzon Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Osman Levent isimli kişiye ait tek katlı ev çöktü. Levent ise çatının çökmesiyle evin altında kaldı.

Trabzon Akçaabat'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan benzin istasyonunu 6 milyon 474 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Temmuz günü gerçekleşecek.

Trabzon Akçabat toki başvuru Haberi

Trabzon Akçabat toki başvuru

TOKİ Trabzon Akçabat Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut, kurasız, başvuru önceliğine göre, konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Başvurular 1 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Trabzon Akçabat Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 2 adet konutun alanı; 134,74 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 3+1 dairelerin fiyatı 156 bin 805 TL olarak belirlendi. Projede en düşük başlangıç taksiti 627 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 1,307 TL olan konutlar için 96 aydan 180 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Detaylı bilgi için