27 / 04 / 2024

trabzon arsa

trabzon arsa

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

trabzon arsa Haberi

trabzon arsa

Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan 6 adet taşınmaz satışa sunuldu. İhale, 16.08.2022 tarihinde salı günü saat 09:00'da Belediye Encümen salonunda yapılacaktır. İhaleye katılabilme koşulları için gereken belgeler ihale günü saat 09.00’a kadar Maçka Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.

Söz konusu taşınmazların en yüksek muhammen bedeli 500 bin TL olurken düşük tutarı ise 100 bin TL oldu. Gayrimenkuller 2.637,59 metrekare ile 322,25 metrekare arasında değişiyor. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

MAÇKA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN SATILIK TAŞINMAZLAR SATIŞ İHALESİ

Mülkiyete Belediyemize ait aşağıda belirtilen taşınmazlar, 2886 sayılı yasanın 45. maddesi hükmüne göre açık teklif usulüyle artırım şeklinde ihale edilerek satılacaktır.

1-İhale, 16.08.2022 tarihinde salı günü aşağıda yazılı saatlerde Belediye Encümen salonunda yapılacaktır.
İhaleye katılabilme şartları için gereken belgeler ihale günü saat 9.00’a...