19 / 04 / 2024

Trabzon Arsin Altınkent Evleri ödeme seçenekleri

Trabzon Arsin Altınkent Evleri ödeme seçenekleri

Trabzon Arsin Altınkent Evleri projesinde daireler 6 blok şeklinde yükseliyor. Proje 15 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Arsin Altınkent Evleri' nde fiyatlar 125 bin TL' den başlıyor.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Trabzon hasır küpe fiyatları ne kadar? Herkes kapış kapış bu küpeleri alıyor! Elizi 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır küpeler, altın takılar içinde en trandler arasında yer alıyor. Kendine has işçiliği ve görkemli tasarımı ile görenlerin beğenisini toplayan bu küpeler kapış kapış satılıyor. Peki Trabzon hasır küpeler ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır küpe fiyat listesi...

Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? Trabzon hasırı Gülaylar altın 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasırı kolye, bileklik ve küpeler binlerce kadın tarafından tercih ediliyor. Tasarımı ve işçiliği ile dikkatleri üzerine çeken Trabzon hasırlarının fiyat listesi merak ediyor. Peki Trabzon hasırı altın kolye, küpe ve yüzük fiyatı ne kadar? İşte Gülaylar altın fiyat listesi 10 Ekim 2022...

TOKİ Trabzon Arsin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Arsin projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Arsin 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Trabzon Arsin Altınkent Evleri ödeme seçenekleri Haberi

Trabzon Arsin Altınkent Evleri ödeme seçenekleri

Trabzon Arsin Altınkent Evleri projesinde daireler 1 o da 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon dubleks, 8 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 250 daire bulunuyor.


Trabzon Arsin Altınkent Evleri projesinde 1+1 daireler 75 metrekare, 2+1 daireler 113 metrekare ile 130 metrekare arası, 3+1 daireler 165 metrekare, 4+1' ler 200 metrekare, 6+2 daireler 285 metrekare, 8+2 daireler 350 metrekare alandan oluşuyor.


Trabzon Arsin Altınkent Evleri projesinde alışveriş merkezleri, restoran, cafe, spor salonları, yürüyüş parkurları, kamelyalar, çocuk oyun alanları yer alıyor. Proje denize 100 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.


Trabzon Arsin Altınkent Evleri' nde fiyatlar 125 bin TL' den başlıyor. Projedeki 2+1 daireler 160 bin TL iken 3+1 daireler...