20 / 04 / 2024

trabzon belediye projeleri

trabzon belediye projeleri

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans ve doktora öğrencilerine Trabzon’da yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon Ortahisar'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Ortahisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Trabzon Tarihi Belediye Binası açıldı!

Toplu açılış töreni için Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı II. Etap Kentsel Yenileme Projesi ve bu kapsamda yeniden restore edilen tarihi Belediye binasını hizmete açtı.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

Trabzon'da imar planı yoğunluğu!

Trabzon Belediye Toplantı Salonu'nda gündeme dair basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölgede hızlı bir şekilde 38 bin konutluk ruhsat verildiğini söyledi.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Trabzon Ortahisar'da kaçak yapıya geçit yok!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un kentsel dönüşüm projeleri sayesinde çarpık yapılaşmadan kurtarılacağını söyledi.

Trabzon Ortahisar Belediye Binası ihaleye çıkıyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı mahallesinde yapılması planlanan Ortahisar Belediye binasıyla ilgili bilgi verdi.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Trabzon'daki belediye binaları yeniden canlanacak!

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu dur durak bilmiyor. Sağıroğlu, belediye hizmet binalarında gerçekleştirmek için proje çalışmaları yaptıklarını belirtti.

trabzon belediye projeleri Haberi

trabzon belediye projeleri

Ankara Beşevler’deki Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı kampüsündeki derste Büyükşehir Belediye Yönetimleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Örneği” ele alındı.  


Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını içeren sunumu slayt eşliğinde katılımcılara anlatan Başkan Gümrükçüoğlu dersten önce Ankara Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Erkan İbiş’i ziyaret ederek bir süre görüştü.  Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda bölüm yüksek lisans son sınıf öğrencisi Mustafa Akkaya, öğretim üyeleri Prof. Dr. Türkay Tüdeş, Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. Metin Arslan, Prof. Dr. Recep Kılıç, Doç. Dr. Şule Tüdeş, Doç. Dr. Arzuhan Burcu Gültekin, Yrd. Doç. Dr. Yeşim Aliefendioğlu,  Yrd. Doç. Dr. Erol Demir ve Dr....