05 / 05 / 2024

trabzon belediyesi 2015 toplantıları

trabzon belediyesi 2015 toplantıları

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında sahil peyzaj alanında temsili Çanakkale şehitliği yapılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na oy birliğiyle yetki verildi.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Gülcemal açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçirilen Gülcemal projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Trabzon Akçaabat Belediyesi'nden AFAD için arazi bağışı!

Trabzon Akçaabat Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi yapılması için 9 dönüm araziyi hazineye devretti. Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Trabzon Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılı faaliyet raporunu görüşerek yeterliliğini oy birliği onayladı. Toplantıda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Adalar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Adalar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasına karar verildi. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

trabzon belediyesi 2015 toplantıları Haberi

trabzon belediyesi 2015 toplantıları


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında sahil peyzaj alanında temsili Çanakkale şehitliği yapılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na oy birliğiyle yetki verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı üçüncü toplantısı Meclis II. Başkanvekili İbrahim Sedef’in başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’nda icra edilen toplantıda Antalya’da düzenlenen Türkiye Liselerarası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımının ödüllendirilmesi için verilen önerge gündeme alınarak görüşülmek üzere Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’na havale edildi.

Ortahisar ilçesi sahil peyzaj projesinde bulunan şehitler anıtının doğusundaki alana temsili Çanakkale şehitliği yapılması amacıyla proje hazırlanması ve işin sonuçlandırılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yetki verilmesini içeren önerge de Meclis toplantısında görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen müzakerelerin...