26 / 04 / 2024

Trabzon büşikdüzü satılık istasyon

Trabzon büşikdüzü satılık istasyon

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde akaryakıt ve LPG istasyonu Vakıfkebir İcra Müdürlüğü tarafından açık artırma sureti ile satılacak.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

Resital Beylikdüzü satılık!

Beylikdüzü Kavaklı’da inşa edilen Resital Beylikdüzü'de satış süreci devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Resital Beylikdüzü satılık daireler...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık ev fiyatları!

Vira İstanbul Beylikdüzü satılık ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 17 blok olarak inşa ediliyor...

Liv Marine Beylikdüzü satılık daire!

Denize 100 metre mesafede inşa edilen Liv Marine Beylikdüzü satılık daire fiyatları 950 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 80 adet daireden oluşuyor.

Trabzon Sümela Evleri satılık!

Toplam 170 adet konuttan meydana gelen Trabzon Sümela Evleri satılık fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede daireler denize sıfır konumda bulunuyor.

Trabzon Sümela Evleri satılık daire!

Teslimlerin hemen yapıldığı Trabzon Sümela Evleri 170 konuttan meydana geliyor. Trabzon Sümela Evleri satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.

Asmalı Hayat Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 244 bahçeli evden meydana gelen Asmalı Hayat Beylikdüzü satılık daire fiyatları 870 bin 620 TL'den başlayarak değişiyor.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

Trabzon büşikdüzü satılık istasyon Haberi

Trabzon büşikdüzü satılık istasyon

Trabzon Beşikdüzü İlçesinde 2 bin 409,83 metrekare alana sahip olan akaryakıt ve LPG istasyonu  Vakfıkebir icra Müdürlüğünce açık artırma suretiyle satılacak. 


Akaryakıt istasyonu 23 Kasım 2012 tarihinde saat 14:00 ile 14:05 arasında 1 milyon 872 bin 354 TL'ye Vakfıkebir Adalet Sarayı önünde açık artırma usulü ile satılacak.

 Detaylı Bilgi İçin