25 / 04 / 2024

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıları

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıları

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk olarak bir önceki ay gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açılışta yaptıkları çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı gerçekleştirildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında sahil peyzaj alanında temsili Çanakkale şehitliği yapılması için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na oy birliğiyle yetki verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yerine Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlık ettiği meclis toplantısında Karadeniz ve Hızırbey Vergi Dairelerine Gayrimenkul satış komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıları Haberi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantıları


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, meclis oturumunun açılışında ilk olarak bir önceki ay gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.


Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi ekiplerinin 30 Aralık-4 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdiği kar mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, fedakârca gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü karla mücadelesi ekiplerine teşekkür ederken, mahallelerde ara yolların açılması için hasta ihbarında bulunulmasının işlerini zorlaştırdığını ifade etti. Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak, “Ekiplerimiz kar mücadelesi boyunca il genelinde 147 hastanın ilgili sağlık birimlerine ulaşmasını sağlamıştır. Çok şükür bu çalışmalar sırasında yolu açık olmadığı için, hastaneye ulaşamadığı için, sağlık ekipleri yanına ulaşamadığı için hastalığına çare bulunamayan vatandaşımız olmamıştır. Ancak bu süre zarfında özellikle mahallelerdeki ana yolarının açılması için bazı...