29 / 03 / 2024

trabzon dev fabrika kompleksi geliyor

trabzon dev fabrika kompleksi geliyor

MOBİSİT Başkanı Koksal Seymen, Trabzon'da 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak dev fabrika komplesi projesi hazırladıklarını belirterek, "Projemiz de hazır paramız da. Tek sıkıntımız yer. Karayolları'nın Maçka yolu üzerindeki yerini versinler yapalım" dedi.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel takı haline gelen Trabzon hasır setler işçiliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Binlerce kadının merak ettiği Trabzon hasır setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Fiyatları görenlerin aklı gidecek. Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

TMO'nun desteğine rağmen dev un fabrikası kapısına kilit vurdu

Toprak mahsülleri Ofisi'nin un tedarikçilerine ucuz buğday desteği yapacağını açıklamasına rağmen Samsun'da günlük 2 bin 100 ton un işleme kapasitesine sahip dev fabrika üretimi sonlandırma kararı aldı. İşte detaylar...

Trabzon'da dere yatağına fabrika inşa edilecek!

Giresun'da 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin ise kayıp olduğu sel felaketin sonrasında, Trabzon'da dere yatağına et tesisleri yapıldığı öğrenildi. 

Manisa'da Volkswagen heyecanı: Bir daire için 40 kişi arıyor!

Volkswagen’in dev fabrika yatırımı bölgede heyecana yol açtı. İşsize iyi bir iş, çalışana ise daha dolgun bir maaş hayali kurdurmaya başlayan fabrikanın temelleri atılmadan gayrimenkul piyasası da hareket kazandı.

VW'den Türkiye'ye dev fabrika yatırımı!

Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerde bulunan VW CEO’su Herbert Diess yeni fabrika için kararını verdi. 2 milyar euro yatırımla kurulacak fabrika üretime 2022’de başlayacak.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Trabzon'da dev projelere imza atıyoruz!

 Trabzon’un çok ciddi yatırımlar aldığını dile getiren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar ilçesinde birbirinden önemli çok sayıda çalışmayı sürdürdüklerini ifade ederken, “Dev işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Systemair HSK Dilovası'nda fabrika açacak!

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, şehir hastaneleri gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan Systemair HSK, Dilovası'nda dev fabrika açacak.

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon'un dev projesi arasında gösterilen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleşti. 900 yataklı hastane 400 dönümlük alanda kurulacak. 

trabzon dev fabrika kompleksi geliyor Haberi

trabzon dev fabrika kompleksi geliyor

MOBİSİT Başkanı Koksal Seymen, Trabzon'da 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak dev fabrika komplesi projesi hazırladıklarını belirterek, "Projemiz de hazır paramız da. Tek sıkıntımız yer. Karayolları'nın Maçka yolu üzerindeki yerini versinler yapalım" dedi. 


5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

Trabzon'da mobilya sektörü dev bir istihdam kapısını açmak için harekete geçti. Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi Trabzon Şııbesi Başkanı Koksal Seymen. Şana'daki Mobilyacılar Sitesi'nin kendilerine artık yetmediğini belirterek şunları söyledi: "Yaptığımız proje ile Trabzon'da 5 bin kişiyi istihdam edeceğiz. Projemize TOKİ Başkanımız Ergün Turan ve AK Parti Milletvekilimiz Süleyman Soylu da destek verdi. Bu dev proje için Maçka yolu üzerindeki Karayollarına ait 240 dönümlük arsaya talibiz" 


MOBİLYA KENTİ OLURUZ 

"Proje sayesinde Trabzon mobilya kenti olacak. Proje olarak da parasal olarak da hazırız ama yerimiz yok. MOBİSİT adı...