25 / 04 / 2024

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon'un dev projesi arasında gösterilen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleşti. 900 yataklı hastane 400 dönümlük alanda kurulacak. 



Trabzon'un mega projesi olarak görülen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi 28 Haziran'da gerçekleşti. Ortahisar ilçesi Akyazı Mahallesi'ne inşa edilecek hastane 900 yataklı olacak.

Ön yeterlilik ihalesinin yapıldığı Trabzon Şehir Hastanesi projesinin 400 dönümlük alan üzerinde kurulacağı açıklandı. Trabzon Şehir Hastanesi Projesi için hazırlanan şartnamede 5 değişikliklik yapıldığı belirlendi. İhaleye katılanların bilgisi ise hanüz açıklanmadı.

Günebakış Gazetesi'nde yer alan habere göre şartnamenin ‘Aktif varlıklar’ bölümünde “Aktif varlıklar toplamı en az 400 milyon dolar olmalıdır.” maddesi; “Aktif varlıklar toplamı en az 200 milyon dolar olmalıdır.” olarak düzeltildi. 

Yine şartnamenin ‘Diğer koşullar’ bölümündeki “Öz kaynaklar toplamının 150 milyon dolardan az olmaması.” şeklindeki madde; “Öz kaynaklar toplamının 50 milyon dolardan az olmaması.” olarak düzeltildi. 
 


Geri Dön