25 / 04 / 2024

Trabzon Gümüşhane tünel

Trabzon Gümüşhane tünel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon- Gümüşhane hattını zaman olarak 30-40 dakika kısaltacak olan Zigana Tüneli’nin ihalesinin de 10 Kasım’da yapılacağını hatırlattı.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Gümüşhane Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Merkez sosyal konut projesi... 

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Gümüşhane Köse'de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ Gümüşhane Köse 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Köse'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Köse'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Köse sosyal konut projesi... 

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane'de acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Merkez ilçesi, Kaletaş, Söğütağıl ve Yayladere mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ  Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 fiyatları kaç TL? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 başvuruları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap başvuru şartları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 20 soruda tüm detaylarıyla...

Gümüşhane’de dev kayalar 10 katlı binanın üzerine düştü!

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

TOKİ Gümüşhane kura sonucu ne zaman açıklanacak 2018?

TOKİ Gümüşhane kura sonucu ne zaman açıklanacak 2018 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Gümüşhane Çamlıca orta gelir kura çekilişi ne zaman?

Gümüşhane Çamlıca orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 528 adet konut bulunuyor.

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Trabzon Gümüşhane tünel Haberi

Trabzon Gümüşhane tünel

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, çalışmalarla ilgili olarak kamuoyunu aydınlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Çamoba’daki 100 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Botanik Park’ın ihalesinin 31 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederken, Trabzon-Gümüşhane hattını zaman olarak 30-40 dakika kısaltacak olan Zigana Tüneli’nin ihalesinin de 10 Kasım’da yapılacağını hatırlattı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda icra edilen oturumda Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ilk olarak Trabzon’da son bir ayda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.


Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlığı döneminde Trabzon ve bölge illerine verdiği sözlerin yerine getirilip getirilmediğini icracı bakanlıklar üzerinden sıkı şekilde takip etiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon ve bölge için önemli vaatlerinden birisi...