27 / 04 / 2024

Trabzon Öğretmenevi son durum

Trabzon Öğretmenevi son durum

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Trabzon Öğretmenevi'nin temeli atılıyor!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Trabzon Öğretmenevi projesinin temeli atılıyor.

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçeye tam tamına 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 187 adet konut yer alıyor.

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor!

TOKİ Trabzon projesinde son dakika... Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor...İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Trabzon'un o ilçesine 94 yeni iş yeri geliyor! Beklenen tarih belli oldu!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den Trabzonlulara son dakika müjdesi! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesi için başvuru dönemini bugün itibariyle başlattı. Proje için son başvuru tarihi 29 Haziran 2022 olarak belirlendi. 

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon'da inşaatı devam eden Ortahisar Millet Bahçesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Sabah Gazetesi, köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında söz konusu millet bahçesini kaleme aldı.

Trabzon Öğretmenevi son durum Haberi

Trabzon Öğretmenevi son durum

Kentteki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında bulunan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına hızla devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Trabzon şehir merkezine Karagöz Meydanı’nı da yeniden kazandırmakta olduklarını söyleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, okul ve öğretmenevi inşaatlarıni bu kapsamda gerçekleştirdiklerini ifade ederken önemli derecede ilerleme sağladıklarını belirtti.

Başkan Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu:  "Tarihi Karagöz Meydanı alanında bugün okul ve öğretmenevi bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde okul ve öğretmenevinin başka alanda belediyemiz tarafından inşa edilip bakanlığımıza devredilmesinin ardından tarihi Karagöz Meydanı alanının belediyemize devri yönünde protokol imzaladık. Bunun için Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan Hacıkasım bölgesindeki alanı TOKİ’den satın aldık. Bu alanda inşa çalışmalarımıza süratle devam...