28 / 03 / 2024

Trabzon Pelitli Mahallesi kentsel dönüşüm

Trabzon Pelitli Mahallesi kentsel dönüşüm

Trabzon Ortahisar Pelitli mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan konutların hak sahiplerini 8 aydır kira ödenmediği iddia edildi. Hak sahiplerinin iki yıllık kiralarının peşin olarak ödendiği açıklandı.

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Gebze Pelitli Mahallesi'nde tapu sevinci!

İmar uygulamaları kapsamında tapu tescil işlemleri tamamlanan Gebze'deki iki bölgenin tapuları sahiplerine verildi.

Trabzon'un Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor!

Trabzon'un Araklı ilçesinde, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinden en çok etkilenen Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor.

Trabzon'daki bu apartman için muhtarlık seçimi yapıldı!

Trabzon Zafer mahallesi, kentsel dönüşüm sebebiyle mahalle olmaktan çıkarıldı ve Cumhuriyet mahallesine bağlandı, seçimlerde de buna göre oy kullanıldı. Fakat, seçime itiraz edildi ve Yüksek Seçim Kurulu, apartmanda oturanlar için yeni seçim yaptırdı,

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar 19 Temmuz'da satılıyor!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan 61 dükkan ve 16 ofisin bulunduğu ticaret alanları 19 Temmuz'da satışa çıkacak. 

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap başvuruları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 2 adet 3 oda 1 salon nitelikli dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak.

TOKİ Trabzon Pelitli'de 41 iş yerini satışa çıkarıyor!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pelitli Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan ve inşaat çalışmaları tamamlanan 41 işyeri satışa çıkarıldı.

TOKİ Ordu ve Trabzon'daki 72 iş yerini satıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar Pelitli'de 41 adet ve Ordu Altınordu Kamyon Garajı'nda 31 adet iş yerini 22 Mart'ta satışa çıkarıyor..

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Trabzon Pelitli 2. Etap TOKİ'de teslimler başlıyor!

Konut teslim döneminin bugün itibariyle başladığı Trabzon Pelitli 2. Etap TOKİ'de taksit tutarları bin 98 TL ile 2 bin 362 TL arasında değişiyor.

Trabzon Pelitli 2. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Pelitli 2. Etap projesinde yer alan 41 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-8 Şubat 2018 arası olarak belirlendi.

Trabzon Pelitli Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Trabzon Pelitli Mahallesi kentsel dönüşüm

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pelitli mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutları yıkılan hak sahiplerine 8 aydır kiralanırın ödenmediğiyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığım söyledi. 


Başkan Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hak sahiplerinin iki yıllık kiralarının peşin olarak ödendiğini açıkladı. 2017 yılı içinde hak sahiplerine konutlarının teslim edileceğini belirtti.


Genç, "Kentsel dönüşüm projesi kapsamında evleri yıkılan vatandaşlar, 2015 yılının Ocak ayından itibaren iki yıllık kira bedellerini peşin olarak aldılar. Sadece, 2017 yılma ait kira bedellerinin gecikmesi söz konusu. TOKİ başkanıyla yaptığımız görüşme neticesinde kiralar birkaç gün içerisinde İrak sahiplerinin hesaplarına aktarılacak. Yapılan 301 konutu da 2017 yılı içinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz ve konutları kentsel dönüşümden etkilenen bütün vatandaşlarımız kendi konutlanna taşınacak. Bu bilgilerin ışığında konuyla ilgili yapılan diğer spekülasyonlar doğru...