25 / 04 / 2024

trafo sorunları

trafo sorunları

Elektrikte aşırı tüketim ve israfa trafo dayanmıyor. DEDAŞ Sözcüsü Üstün "Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 500’e yakın elektrik trafosu ya patladı ya da yanarak kullanılamaz hale geldi" dedi.

ANGIAD ve Müteahhitler Birliği inşaat sektörünün sorunlarını konuştu!

ANGIAD Başkanı Fatma Semiz, dernek üyeleriyle, Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda inşaat sektörünün yurt içinde ve yurt dışındaki sorunları ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya'nın Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.Toplantıya Beyşehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Konya'da inşaat sektöründeki sorunlar tartışıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya mimar, mühendisler ile iş adamı ve müteahhitler katıldı.

Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

Antalya'ya 5 yıl içinde yeni planlama yapılmazsa sorunlar çözülemez!

Antalya Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın, “5 yıl içinde yeni bir imar planı yapılmazsa, Antalya’nın sorunlarını çözemeyiz. Antalya son şansını kullanıyor” dedi.

Bolu'da yayla evleri sorunları çözülecek!

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci sıra adayı Ali Ercoşkun, “Bolu’da yayla evleri sorunların çözüyoruz ve çözmeye devam edeceğiz. Betonlaşmayı engelleyecek şekilde yaylacılık faaliyetlerinin sürmesini sağlayacağız." dedi.

Eskişehir İstasyon Meydanı'ndaki trafo binası yıkıldı!

Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin meydan düzenleme çalışmaları kapsamında, İstasyon Köprüsü’nün yıkılmasının ardından İstasyon Meydanının ortasında kalan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye ait trafo da yıkıldı.

Recep Akdağ New City mağdurlarının sorunlarını çözecek!

Sağlık Eski Bakanı, Erzurum Ak Parti birinci sıra milletvekili adayı Recep Akdağ karmaşık hale dönüşen New City mağdurlarının sorunlarının çözüme ulaştırılacağını açıkladı.

Tapuda emlak bedeli değerinin altında gösterilirse ne tür sorunlar olabilir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, tapuda emlak bedeli değerinin altında gösterilirse ne tür sorunlar olabilir?

Binali Yıldırım İzmir'in kentsel sorunlarını çözecek!

Bülent Delican, "İzmir'i dünya başkentleriyle yarıştırabilecek ufka sahip, kente ağabeylik yapacak, İzmir'in ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı sorunlarını çözecek tek anahtar Binali Yıldırım'dır" dedi.

Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı yapıldı!

Didim Belediyesi tarafından 17-18 Eylül 2015 tarihlerinde başlayan "Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı" Didim Ticaret Odası Salonu'nda yapıldı.

Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı düzenlenecek!

Didim Belediyesi tarafından 17-18 Eylül 2015 tarihlerinde Didim Ticaret Odası Salonu’nda “Apollon Tapınağı ve Çevresi Planlama Sorunları Çalıştayı” düzenlenecek.

Özkan Özgüven: OSB'de yatırımcıların sorunlarını çözeceğiz!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımlar ve çalışmaları değerlendirme toplantısında müteşebbislerle bir araya geldi. Özgüven, yatırımcıların karşılaştığı sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

trafo sorunları Haberi

trafo sorunları

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 500’e yakın elektrik trafosunun ya patladığını ya da yanarak kullanılamaz hale geldiğini belirterek, "Kış mevsiminde israf ve aşırı tüketimin bu şekilde devam etmesi halinde patlayan trafo sayısının 2 binlere ulaşacağı tahmin ediliyor" dedi.


Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dicle Elektrik dağıtım bölgesinde enerji kullanımının israf boyutuna varacak ölçüde olmasının, bölge illerindeki elektrik şebekesinin verimli kullanılmasını engellediğini belirterek, "Sadece içerisinde bulunduğumuz kış sezonunda, bugüne kadar dağıtım bölgesindeki Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 500’e yakın elektrik trafosu ya patladı ya da yanarak kullanılamaz hale geldi. Geçtiğimiz yıl kış aylarında bölgede bin 500 trafo aşırı yüklenme ve israf dolayısıyla patlamış ve kullanılamaz hale gelmişti....