25 / 04 / 2024

trakya kalkınma ajansı

trakya kalkınma ajansı

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı çerçevesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

Trakyaka'dan 10 milyon TL'lik proje desteği!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programları teklif çağrısını yayınlandı. Üç başlık halinde ilan edilen programlar için Ocak ayında başlayan başvuru kabulleri 13 Mart günü saat 23.00'e kadar.

TRAKYAKA turizm master planını açıkladı!

Tekirdağ'da, TRAKYAKA koordinasyonunda Trakya Turizm Platformu kuruldu. Ajansın Tekirdağ'daki merkez binasında yapılan toplantıda, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan turizm master planında yer alan konular görüşüldü.

Turizm Master Planı için Trakya Turizm Platformu oluşturuldu!

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Turizm Master Planı'nında değinilen konuların hayata geçirilmesi amacıyla Trakya Turizm Platformu kuruldu. Başkanlığına ise TURSAB Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Çebi seçildi.

Trakya Turizmi Master Planı yayımlandı!

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman, planın bölge turizmini tek çatı altında değerlendirmeye alıp Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli için turizmi geliştirmeyi hedeflediğini belirtti....

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

12’nci Kalkınma Planı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi! Türkiye’nin 5 yıllık yol haritası belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12’nci Kalkınma Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra TBMM Başkanlığı'na sunulmuştu. 2024-2028 dönemini içeren 12’nci Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Türkiye'de konut arzının daha farklı bir düzeye çıkması için düğmeye basıldı! 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda!

TBMM Genel Kurulunda 12. Kalkınma Planı üzerinde görüşmeler başladı. Konutta yapılacak çalışmalar da gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'de konut arzının çok daha farklı bir düzeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

TBMM'de 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmeleri başlıyor!

Haftalık çalışmasına yarın başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

Konut politikaları sil baştan: İşte 12'nci Kalkınma Planı'yla gelen konut sektöründeki 4 yeni hedef! 

12'nci Kalkınma Planı kapsamında konuttaki hedefler belirlendi. Peki planda hangi konut politikaları var? İşte ayrıntılar...

12. Kalkınma Planı'nda afet yönetimi detayı: 15,2 milyon konut ve iş yeri zorunlu deprem sigortasına dahil olacak!

12. Kalkınma Planı kapsamında, ülke genelinde 2028 yılında 15,2 milyon konut ve iş yerinin zorunlu deprem sigortasına dahil olması planlanıyor. 

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12’nci Kalkınma Planı açıklaması: Bugün Meclis'e sunuluyor, enflasyon yüzde 4,7'ye düşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12’nci Kalkınma Planı'nın bugün Meclisin takdirine sunulacağını belirtti ve detaylarını paylaştı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşıyor! 12. Kalkınma Planı'yla resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlinin konuta erişimi kolaylaşacak. 

trakya kalkınma ajansı Haberi

trakya kalkınma ajansı

Ajansın 15 Ekim 2015 tarihinde Edirne’de gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda onaylanan 8 projeye destek sağlanacak.

Sonuçlarla ilgili açıklama yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, “Ajansımıza 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında 15 Ekim 2015 tarihine kadar yapılan 11 başvurudan 8’i teknik ve mali değerlendirme sonucu başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı. Ekim ayı içerisinde yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu toplantısında projeler onaylandı. Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’na başvurular 27 Kasım 2015 tarihine kadar alınmaya devam edecek. Potansiyel proje sahiplerinin son başvuru tarihini beklememelerini öneriyorum. İlk sonuçların da Bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında destekten yararlanacak projelerin illere göre dağılımında Kırklareli dört projeyle ön plana çıkarken onu ikişer başarılı projeyle Tekirdağ ve Edirne izledi.

Doğrudan Faaliyet Desteği...