20 / 04 / 2024

travel turkey izmir ne zaman

travel turkey izmir ne zaman

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 4 - 7 Aralık tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" fuarının partner ülkesi İtalya, partner ili ise Adıyaman oldu.

Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya!

Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR sekizinci kez organize ediliyor.

Travel Turkey İzmir fuarı 4-7 Aralık'ta gerçekleştirilecek!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar, 4 - 7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Travel Turkey İzmir'in partner ülkesi İtalya oldu!

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. AŞ'den (İZFAŞ) yapılan açıklamada, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık AŞ işbirliğinde 8. kez organize edilen fuarın partner ülkesi İtalya oldu.

Travel Turkey İzmir 4-7 Aralık'ta gerçekleştirilecek!

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. AŞ'den (İZFAŞ) yapılan açıklamada, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık AŞ işbirliğinde 8. kez organize edilen fuarın partner ülkesi İtalya oldu.

Tatilciler, Travel Turkey İzmir Fuarı 'nda buluştu!

Sektörde 60 il-belde ile 20 ülkenin turizmcisini İzmir 'de, yılbaşı tatiline ilişkin seçenekler fuara taşınırken acenteler tarafından yurtiçi ve yurtdışı seyahat programları tanıtımları ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor

Travel Turkey İzmir 8 Aralık'ta sona erecek!

Bu yıl 21 ülke, 60 il ve beldeden 850 firmanın katılımıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açılan " Travel Turkey İzmir " 8 Aralık'ta sona erecek

Turizm sektörü Travel Turkey İzmir’de buluştu!

Turizm Fuar&Konferansı 7. kez kapılarını açtı. Düzenlendiği ilk yıl 2007’de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuar, bu yıl 21 ülke, 60 il ve beldeden 850 firmanın katılımıyla rekor düzeye ulaştı...

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Björn Lamprecht Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz' da Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde kuruldu.

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosina Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Roksan Swed tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

travel turkey izmir ne zaman Haberi

travel turkey izmir ne zaman

Bu yıl 8'inci kez kapılarını açmaya hazırlanan Travel Turkey İzmir turizm fuarında partner ülkenin İtalya, partner ilin ise Adıyaman olduğu bildirildi. 


İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 4-7 Aralık tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenecek Travel Turkey İzmir'e yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 900 firma katılacak.


Partner ülke İtalya'nın, fuara renk katması ve 2015 yılı rezervasyonlarını fuarda gerçekleştirmesi bekleniyor. Adıyaman da UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı, barajı, müzeleri, köprüleri ve kaleleri ile fuarda yer alacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Travel Turkey İzmir, İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle organize ediliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen fuar, geçen yıl 867 katılımcı ve 34 ülkeden 26 bin 487 ziyaretçiyi bir araya...