29 / 03 / 2024

TREND GYO değerleme raporu

TREND GYO değerleme raporu

TREND Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları yayımlandı.

Trend GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri açıklandı!

Trend GYO Alibeyköy ve Ümraniye'deki gayrimenkullerine ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki,  GYO'nun İstanbul'daki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri belli oldu! 

Trend GYO Alibeyköy arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri ne kadar? İşte Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri...

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO'nun değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Trend GYO Sultanbeyli projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Trend GYO İrfaniye arsası yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan Bursa İrfaniye Mahallesi arsasına ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Trend GYO 2020 yılı değerleme kuruluşlarını belirledi!

Trend GYO, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Trend GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Trend GYO Sultanbeyli Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Trend GYO Bursa Andapark Millet Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Andapark Millet Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TREND GYO değerleme raporu Haberi

TREND GYO değerleme raporu

TREND Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30/06/2022 dönemine ait Sorumluluk Beyanı hakkında açıklama yayımladı. 

TREND GYO'nun 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda bulunan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları KAP'ta yayımlandı.

TREND GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre söz konusu şirket 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle 47.425 TL hasılat elde etti. TREND GYO'nun 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle toplam varlığı ise 113.842.939 TL oldu. İşte TREND GYO'nun KAP açıklaması...

TREND GYO'NUN KAP AÇIKLAMASI:

TREND GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORUNUN KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU KARARI

KARAR TARİHİ   : 08 / 08 / 2022

KARAR SAYISI    :  2022/13

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri aşağıda belirtilen kararı almışlardır:

Finansal Tablo ve Faaliyet Raporlarının Kabulüne ilişkin Yönetim...