23 / 04 / 2024

trend park ne zaman teslim

trend park ne zaman teslim

Trend Park ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2 ay sonra olarak belirlendi. Esenyurt Trend Park Residence projesinde daireler bu yılın Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek...

Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat Trend Park satılık daire!

Başkan Yapı-Erdoğanlar İnşaat Trend Park satılık daire fiyatları 169 bin TL ile başlangıç gösteriyor. Esenyurt bölgesinde yükselen Trend Park projesi toplamda 4 bin 850 metrekare inşaat alanına yayılıyor...

Trend Park fiyat listesi!

Trend Park'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olmak üzere konut alternatifleri bulunuyor. Trend Park fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor...

Trend Park daire fiyatları!

Trend Park daire fiyatları 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. Başkan Yapı İnşaat ve Erdoğanlar İnşaat ortak girişimi olarak hayata geçen projede 120 aya kadar vade yapılıyor...

Trend Park iletişim!

Trend Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 853 5 888 olarak hizmet veriyor. Trend Park projesinde konut fiyatları 179 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Proje Esenyurt' ta inşa ediliyor...

Esenyurt Trend Park Residence teslim tarihi!

Esenyurt Trend Park Residence teslim tarihi 2014 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Esenyurt Trend Park Residence' ta konut fiyatları 179 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Trend Park ne zaman teslim?

Esenyurt Trend Park projesinin inşaatı 2012 yılının Ekim ayında başladı. Projede yer alan konutların teslimleri ise 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Trend GYO ne kadar kredi kullandı?

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vakıf Katılım Bankası ve Albaraka Türk Katılım Bankası ile her iki kurum için ayrı ayrı 25 milyon TL kullanıma hazır Genel  Kredi Sözleşmesi imzaladı. 

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Niğde Çiftehan Kür Parkı ne zaman tamamlanacak?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Çiftehan Kür Parkı Projesini meclise taşıdı. Gürer, hazırladığı soru önergesini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a iletti..

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?

Özgecan Aslan Parkı ne zaman açılacak?

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yapımı devam eden ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde açılacak olan Özgecan Aslan Parkı'nı ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

trend park ne zaman teslim Haberi

trend park ne zaman teslim

Trend Park Residence projesi, Başkan Yapı ve Erdoğanlar İnşaat tarafından yükseliyor. Trend Park ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Trend Park projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Trend Park satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


140 konuttan meydana gelen Trend Park projesinde dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 155 metrekareye kadar yükseliyor. 


Trend Park ne zaman teslim?

Trend Park ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2 ay sonra olarak belirlendi. Trend Park ödemelerinde banka kredisi kullanılıyor. 


Toplam inşaat alanı 4.850 metrekare olan Trend Park projesinde fitness, sauna, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları bulunuyor. 


Trend Park adres : Cumhuriyet mah. Nazım Hikmet Bulvarı TrendPark Satış Ofisi Esenyurt/İstanbul


Trend Park iletişim

Telefon: (0212) 853 5 888

Web...