25 / 04 / 2024

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

Gayrimenkul sektöründe kurallar değişti: 'Feragat Çağı' başlıyor!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2024 Gayrimenkul Trendleri” raporunda 2024 yılı gayrimenkul sektörü için yeni bir dönemin başlangıcı ile ilgili mesaj verildi. 

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

Bu haberi okumadan ev almayın!

Geleceğin gayrimenkul trendleri ve tüketicilerin satın alma motivasyonları araştırıldı. Peki tüketiciler gayrimenkul almadan önce, nelere dikkat etmeli? İşte tüm merak edilenler...

Coronavirüs konut talebinde trendleri değiştirecek! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs gayrimenkul ilanlarını dahi etkiledi. Gayrimenkul sektörü temsilcileri, virüsün konut talebi konusunda trendleri değiştireceğini, vatandaşların şu dönemde internette dolaşan saçma ve gerçek dışı ilanlara çok dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.

Konut sektöründe 2020 trendleri!

Konutta faizlerin yüzde 1'in altına düşmesi konut satışlarını artırdı. Peki ticari gayrimenkul pazarında son durum ne? Konut sektöründe 2020 trendleri neler olacak? İşte tüm merak edilenler...

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 56. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 56. sayısı yayınlandı. İşte ekonomide Temmuz 2018 trendleri;

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti!

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya gelerek network ve yeni iş fırsatlarının geliştirildiği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi Marriot Şişli'de gerçekleşti.

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi 25 Nisan'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘‘TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 2018’’ semineri düzenleniyor. 

Gayrimenkul projelerinde satış ofisinin önemi ve 2018 trendleri!

Her geçen gün daha da önem kazanan satış ofisleri biçim ve anlayış değiştirerek, her bir gayrimenkul projesi için öncelikli bir yatırım alanı halini alıyor. Peki, satış ofislerinde 2018 trendleri nelerdir?

Gayrimenkul sektöründeki ezberi yapay zeka bozacak!

‘21.Yüzyıl Trendleri ve Gayrimenkul’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından düzenlendi. Yapay Zeka, Big Data, akıllı şehirler gibi konuların gayrimenkul sektörünü nasıl dönüştüreceği konuşuldu. 

Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gerçekleştirildi.

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi Haberi

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi

ERA Türkiye profesyonelleri ile önde gelen sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı zirve, gayrimenkul profesyonellerinin mesleki ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa ana sponsorluğunda ERA Türkiye tarafından düzenlenen TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, 29 Haziran 2018 tarihinde Best Western Premier Hotel Karşıyaka’da 12:30 ve 18:00 saatleri arasında yapılacak. 

İş geliştirme odaklı zirve, gayrimenkul sektörü profesyonellerinin mesleki bilgi ve kariyerlerine katkı sağlamayı hedefliyor.   Sektörün önde gelen isimleri ile konuyla ilgili uzmanların konuşmacı olarak yer alacağı TrendERA Zirvesi‘nde; ERA DİA Broker Özgür Özatağan “Kırmızı Kapsül Mü? Mavi Kapsül Mü?“, Endeksa CEO‘su Görkem Öğüt “Gayrimenkul Dijitalleşiyor, Peki Ya Siz?“, Eğitmen, Kişisel İnovasyon Stratejisti ve Yazar Şermin Yılmaz “Mutluluk İşimizde“, İTO 49 No‘lu Emlak Komitesi Başkanı Neşet...