25 / 04 / 2024

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 



ERA Türkiye profesyonelleri ile önde gelen sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı zirve, gayrimenkul profesyonellerinin mesleki ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa ana sponsorluğunda ERA Türkiye tarafından düzenlenen TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, 29 Haziran 2018 tarihinde Best Western Premier Hotel Karşıyaka’da 12:30 ve 18:00 saatleri arasında yapılacak. 

İş geliştirme odaklı zirve, gayrimenkul sektörü profesyonellerinin mesleki bilgi ve kariyerlerine katkı sağlamayı hedefliyor.   Sektörün önde gelen isimleri ile konuyla ilgili uzmanların konuşmacı olarak yer alacağı TrendERA Zirvesi‘nde; ERA DİA Broker Özgür Özatağan “Kırmızı Kapsül Mü? Mavi Kapsül Mü?“, Endeksa CEO‘su Görkem Öğüt “Gayrimenkul Dijitalleşiyor, Peki Ya Siz?“, Eğitmen, Kişisel İnovasyon Stratejisti ve Yazar Şermin Yılmaz “Mutluluk İşimizde“, İTO 49 No‘lu Emlak Komitesi Başkanı Neşet Birlik “Yönetmelik İle Gelen Fırsat; Vizyonumuzu Yenilemek“, Rezerve Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Üge “Hayalleriniz İle Dans Etmek İster Misiniz?“, Reiki Master Bilgisayar Programcısı ve Yazar Gizel Hazan “Yeni Evim Harika!“ başlıklı konuşmalarını yapacak.
 


Geri Dön