23 / 04 / 2024

TrendERA izmir

TrendERA izmir

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İzmir TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 29 Haziran'da!

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, Endeksa ana sponsorluğunda 29 Haziran 2018 tarihinde İzmir‘de düzenlenecek. 

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi gerçekleşti!

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya gelerek network ve yeni iş fırsatlarının geliştirildiği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi Marriot Şişli'de gerçekleşti.

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi 25 Nisan'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘‘TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 2018’’ semineri düzenleniyor. 

Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gerçekleştirildi.

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

TrendERA izmir Haberi

TrendERA izmir

ERA Türkiye profesyonelleri ile önde gelen sektör temsilcilerinin konuşmacı olarak bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı zirve, gayrimenkul profesyonellerinin mesleki ve kariyer gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa ana sponsorluğunda ERA Türkiye tarafından düzenlenen TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi, 29 Haziran 2018 tarihinde Best Western Premier Hotel Karşıyaka’da 12:30 ve 18:00 saatleri arasında yapılacak. 

İş geliştirme odaklı zirve, gayrimenkul sektörü profesyonellerinin mesleki bilgi ve kariyerlerine katkı sağlamayı hedefliyor.   Sektörün önde gelen isimleri ile konuyla ilgili uzmanların konuşmacı olarak yer alacağı TrendERA Zirvesi‘nde; ERA DİA Broker Özgür Özatağan “Kırmızı Kapsül Mü? Mavi Kapsül Mü?“, Endeksa CEO‘su Görkem Öğüt “Gayrimenkul Dijitalleşiyor, Peki Ya Siz?“, Eğitmen, Kişisel İnovasyon Stratejisti ve Yazar Şermin Yılmaz “Mutluluk İşimizde“, İTO 49 No‘lu Emlak Komitesi Başkanı Neşet...