20 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir residence

Trendist Ataşehir residence

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir son durum!

Trendist Ataşehir son durum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Trendist Ataşehir Residence!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir Residence projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Trendist Ataşehir projesi nerede?

Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanan proje 820 adet konuttan meydana geliyor. "Trendist Ataşehir projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Trendist Ataşehir Evleri'nde yüzde 5 peşinatla! Taksitlere 1 yıl sonra başla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de Ekim 2016'da teslim daireler!

K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayat geçirilen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir Konutları'nda birçok ödeme seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 820 adet daire mevcut bulunuyor.

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

Trendist Ataşehir ödeme planı!

Trendist Ataşehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor...

Trendist Ataşehir ödeme koşulları!

Trendist Ataşehir ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Trendist Ataşehir projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahini olunabiliyor...

Trendist Ataşehir: Tüm zamanların projesi!

Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 1 yıl sonra taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 5'lik ödeme yapılıyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyolardan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Trendist Ataşehir residence Haberi

Trendist Ataşehir residence

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje K Yapı ile Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. 


2016 yılının Ekim ayında teslim edilecek olan Trendist Ataşehir projesinde 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak inşa ediliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Trendist Ataşehir Evleri'nde güvenlik, otopark, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, masaj odası, fitness center, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı mevcut. 


Trendist Ataşehir projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor. 


Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları şu şekilde; 1+0 daireler 320 bin TL, 1+1 daireler 329 bin...