24 / 04 / 2024

Trio Sky,

Trio Sky,

Ata Home projesinde 3 oda 1 salon tipindeki evlerin fiyatları 275 bin liradan başlıyor

Trio SKY'da satışlar devam ediyor!

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

Sky Tower Hotel’de 6 yıl her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

Devr i Tatil 5 yıldız kalitesinde tatil imkanı sunuyor. Devr-i Tatil sahipleri Sky Tower Hotel'deki tüm aktivitelerden ücretsiz yararlanacağı gibi yeme içme açık büfe her şey dahil sisteminde tatil yapma ayrıcalığına sahip oluyor.

Regnum Sky Tower VIP dönem başlatacak!

Regnum Sky Tower, iş dünyasında başlattığı "iş ve yaşam merkezi" reformuna "VIP" açılımını da ödedi. İç Mimar Neşet Güne imzalı Regnum Sky Tower'la alışılagelmiş ofis anlayışının dışına çıkacak" dedi

Sky Bahçeşehir'de 40 daire için avantajlı ön talep süreci devam ediyor!

Sky Bahçeşehir projesinde ön talep süreci bitmek üzere... Sky Bahçeşehir projesi kapsamında ilk 40 daire için devam ettirilen ön talep sürecinin Ocak sonunda bitmesi planlanıyor.

Sky Bahçeşehir projesinde teslimler 2017'de! Son 5 gün!

Ön talep sürecinin 5 gün sonra sona ereceği Sky Bahçeşehir projesinin Şubat ayında yapılacak lansmanla satışa çıkması planlanıyor. Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı 4 blok halinde 164 konuttan meydana geliyor...

Bahçeşehir Sky satış ofisi!

Bahçeşehir Sky satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2017 yılının içerisinde yapılması planlanan Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede konumlanıyor...

Sky Bahçeşehir projesinde ön talep için son 5 gün!

13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. Sky Bahçeşehir projesinde teslimlerin 2017 yılının içerisinde yapılması planlanıyor...

Sky Bahçeşehir'de 40 dairelik özel fiyat avantajı!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edilen Sky Bahçeşehir projesinde teslimler 2017 yılında yapılacak. Projede yer alan 194 konuttan 40 tanesi için ön talepler toplanıyor.

Sky Bahçeşehir'de en iyi fiyat avantajı için son 5 gün!

13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Sky Bahçeşehir projesinde en iyi fiyat avantajları devam ediyor. Projede toplam 194 konuttan 40 tanesi en iyi fiyatlarla satışa sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil tatil fırsatı!

Akçakoca Sky Tower Hotel 6 yıl boyunca 1 hafta herşey dahil a Devr-i Tatil fırsatı sunuyor. Sky Tower Hotel'de yer alan odaların tamamı deniz manzaralı.

Trio Sky, Haberi

Trio Sky,

Anadolu Yakası'nın en çok gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir'de inşa edilen Ata Home projesinin lokasyonu Yenişehir. 900 metrekarelik alana kurulan Ata Home projesinde 12 adet daire bulunuyor. 5 katlı tek bloktan oluşan Atahome projesinde evlerin fiyatları 275 bin lira ila 300 bin lira olarak belirlendi. 120 metrekare ve 3+1 daire tipinde olan Atahome projesi Harput Yapı imzası taşıyor.

Projenin inşaat alanı ise 1800 metrekare olarak belirlendi. Bu yıl içinde teslim edilecek olan Ata Home projesinin yapımına 2009 yılında başlanmıştı. Açık ve kapalı otoparkın bulunduğu projede güvenlik birimleri de görev yapacak.

http://www.harputyapi.com

Gamze Ağtoprak: 0531 915 96...