19 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir fiyatları!

Sky Bahçeşehir fiyatları!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

Tem Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 4 blok halinde inşa ediliyor. İşte Sky Bahçeşehir fiyatları...



İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen  Sky Bahçeşehir  Konutları'nda satışlar başladı. Toplam 194 adet daireye yer verilen proje  Sinan Gayrimenkul  imzası ile yükseliyor. 


Zemin+11 kattan oluşan 4 blok olarak tasarlanan Sky Bahçeşehir Tem  Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.  


Sky Bahçeşehir fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Her katında 3 adet dairenin yer aldığı proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Sky Bahçeşehir Evleri dinlenme alanları, paten ve kaykay parkurları, hamam, kapalı otopark, oyun alanları, kapalı yüzme havuzları, amfi tiyatro, sauna, dev satranç, oyun alanları, basketbol sahası, mini futbol sahası ve fitness center gibi sosyal olanaklara sahip. 


Ön talep süresi sona eren Sky Bahçeşehir fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor, 3 bin 500 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade yapılabiliyor. 


Sky Bahçeşehir iletişim bilgileri 

Telefon: 0 212 608 1234

Web Adresi: www.skybahcesehir.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön