19 / 04 / 2024

 TRN Otel İşletmeciliği

 TRN Otel İşletmeciliği

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bundan sonraki dönemde konsolide mali tablolar düzenlenecek ve KAP'ta duyurulacak...

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ecolla Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malıka Masharıpova tarafından kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necar Kama tarafından kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Şişli'de Abderahman Abdel Halım, Mahmoud Algendy ve Mohamed Abdel Halım ortaklığında kuruldu.

Gleam Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Gleam Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de Şurzan Yılmaz tarafından kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Heıdarı ve Jamshıd Darvısh ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ağırbaş kuruldu.

 TRN Otel İşletmeciliği Haberi

 TRN Otel İşletmeciliği

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) konsolide mali tablo düzenlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO 13 Mart 2018 tarihi itibariyle TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.'nin hisselerinin yüzde 100'ünün alınması sonrasında konsolide olmayan kapsamından çıkmış olup Torunlar GYO konsolide mali tablo düzenleme yükümlülüğüne girdi. Bundan sonra konsolide mali tablolar düzenlenecek ve KAP'ta duyurulacak.

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz daha önce konsolide olmayan mali tablo düzenlemekte iken, 13.03.2018 tarihi itibariyle TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.'nin hisselerinin %100'ünün alınması sonrasında konsolide olmayan kapsamından çıkmış olup Şirketimiz konsolide mali tablo düzenleme yükümlülüğüne girmektedir. Dolayısıyla, bundan sonra konsolide mali tablolar düzenlenecek ve KAP'ta...