25 / 04 / 2024

TRT binası ihale

TRT binası ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ihaleye çıkardığı TRT binalarının bulunduğu arsaya en yüksek teklif İzmirli üçlü konsorsiyumdan geldi.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Çorum Şeker Fabrikası'ndan kiralık bina ihalesi 24 Ağustos'ta!

Çorum Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından Çiftçi Dinlenme Binası ihale usulü ile kiraya verilecek. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Eskişehir Tapu ve Kadastro'nun yeni binası ihale aşamasında!

Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün 170. yıldönümüne yönelik açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

İzmir Bornova'daki askeri arazinin imar planı yargıya taşınacak!

TRT binasının yanındaki kamu arazisinin ardından Bornova Doğanlar’daki askeri arazinin de ticaret alanına dönüştürülmesini eleştiren Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi konuyu yargıya taşıyacak.

Antalya'daki yeni TRT binası nereye yapılıyor?

TRT Genel Müdürlüğü ile protokol yapan Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Arapsuyu’nda mülkiyeti TRT’ye ait arsanın yarısının belediyeye devri karşılığı TRT Antalya Müdürlüğü Ana Hizmet Binası ve Stüdyolar ile Açık Amfi çevre düzenlemesi yapacak

Başiskele Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park, Bahçe ve Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

SGK'nın tarihi Unkapanı binası satılıyor!

Uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren Unkapanı’ndaki simge bina satışa çıkarıldı. Bina için biçilen değer 100 milyon 800 bin lira. İlk ihale 10 Aralık'ta...

Mecidiyeköy Türk Telekom binası 80 milyon TL'ye satılıyor!

Mecidiyeköy Türk Telekom Genel Müdürlük binası 80 milyon TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmaz 2 Aralık günü, Kapalı Teklif İhale Usulü ile ihale edilecek.

Kocaeli Büyükşehir'den Karamürsel İHL'ye spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel İHL'ye spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi(İHL) Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

TRT binası ihale Haberi

TRT binası ihale

TOKİ'nin ihaleyle satışa çıkardığı Alsancak'taki eski TRT binalarının bulunduğu arsaya en yüksek teklif İzmirli üçlü konsorsiyumdan geldi. Konsorsiyum 56 milyon 100 bin TL teklif verdi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ihale yoluyla satışa çıkarılan Alsancak'taki eski TRT binalarının bulunduğu arsaya en yüksek teklif İzmirli üçlü konsorsiyumdan geldi. İşadamları Kenan Kalı, Murat Akdemir ve Sabri Memur'un oluşturduğu konsorsiyum 56 milyon 100 bin TL teklif verdi. Açık arttırma yöntemiyle gerçekleştirilen ihaleye katılan diğer firma Folkart, ilk turda çekildi.


Yaklaşık 13 bin metrekare

İhalede en yüksek teklifi İzmirli işadamları Kenan Kalı, Murat Akdemir ve Sabri Memur'un ortak olduğu üçlü konsorsiyum verdi. Üçlü konsorsiyumun verdiği teklif 56 milyon 100 bin TL oldu. Yaklaşık 13 bin metrekare alanda turizm, konut, ticaret işlevli yapılar inşa edilebilecek.


Yeni Asır 



Haber İzmir...