26 / 04 / 2024

Trump Yaya Alt Geçidinin adı değiştimi

Trump Yaya Alt Geçidinin adı değiştimi

İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısında, "Müslümanların ABD'ye alınmaması" yönünde çağrı yapan ABD başkan aday adaylarından Donald Trump'ın ismini taşıyan alt geçidin adının değiştirilmesi teklif edildi.

Altın fiyatları yükselişte!

Altın fiyatları, Brexit umutları ve ABD Başkanı Donald Trump'ın teşvik paketini onaylayacağı beklentileriyle yükselişe geçti.

Trump'ın o konuşmasından sonra dolar düştü!

ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD-Türkiye ilişkilerini savunan açıklamalarının ardından dolar/TL 5.79'un altına düştü.

Altıncı Cadde'den ücretsiz iç mimarlık hizmeti!

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

Kabataş Yaya Tüneli Projesi ertelendi!

İBB Başkanı Topbaş’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olarak tanımladığı İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birbirine bağlayacak “Yaya Tüneli Projesi”, etüt ve proje çalışmaları devam ettiğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Konya-Karaman YHT güzergahındaki 7 alt geçit tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren güzergahında yer alan 7 adet yaya alt geçidinin inşaatını tamamladı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli'nin ihalesi 27 Mart'ta!

İstanbul Boğazı’nın iki yakasını ilk kez karadan birleştirecek olan ve denizin 46 metre altından geçmesi planlanan yaya tüneli projesi, 27 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Çatalca'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Vatandaşın yaya ve araç ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki altın kaplamalı evi!

ABD seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Trump'ın zaferi dünyada şok etkisi yaptı. Trump, rakibi Hillary Clinton karşısında daha fazla delege toplayarak 45. ABD Başkanı oldu..

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki lüks dairesi!

Donald Trump bir çok evin yanında Suudi Prenslerinden birinin de yaşadığı Manhattan'daki gökdeleninde oturuyor. Trump ailesinin yaşadığı daire altın kaplama dekorasyonu ile biliniyor.İşte emlak zengini Trump'ın altın kaplama evi...

Donald Trump'ın ismini taşıyan alt geçidin adı değişti!

İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısında, "Müslümanların ABD'ye alınmaması" yönünde çağrı yapan ABD başkan aday adaylarından Donald Trump'ın ismini taşıyan alt geçidin adının değiştirilmesi teklif edildi.

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor!

Her mahalleye hizmet götüren Bayat Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden sürdüyor. Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, devam eden yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı.

Trump Yaya Alt Geçidinin adı değiştimi Haberi

Trump Yaya Alt Geçidinin adı değiştimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis toplantısında, "Müslümanların ABD'ye alınmaması" yönünde propaganda yapan ABD başkan aday adaylarından Donald Trump'ın adının verildiği alt geçidin isminin değiştirilmesi önergesi oy birliğiyle kabul edildi. 


İBB'nin Saraçhane'deki yerleşkesinde gerçekleştirilen aralık ayı Meclis toplantısında, CHP'li Meclis üyeleri, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Yaya Alt Geçidi'nin adının değiştirilmesi için önerge verdi. 


CHP'nin İBB Meclis üyeleri Ertuğrul Gülsever, Eyüp Birgün, Tonguç Çoban, Bayram Özata, Murat Ali Talay, Tarık Balyalı, Özgür Aydın ve Muharrem Çatalkaya'nın imzalarını taşıyan yazılı önergede, "ABD'de sürmekte olan başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti adaylarından Donald Trump, kampanya dönemi boyunca Müslümanlara akıl almaz suçlamalarda bulunmuştur. Şişli sınırları içerisinde bulunan Trump AVM metro bağlantı tüneli, Trump Yaya Alt Geçidi olarak isimlendirilmiştir. Ayrıca bu bölgede ve alt geçitte çok sayıda Trump isimli yönlendirme...