16 / 04 / 2024

Truva Global Petrol İnşaat iletişim

Truva Global Petrol İnşaat iletişim

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Burak Kaçar tarafından kuruldu.

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıpcak Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Kıpçak tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Küçükönal tarafından kuruldu.

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zahide Gökkaya tarafından kuruldu.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Petrolü uçuracak altını düşürecek plan ortaya çıktı! Harekete geçtiler

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa Birliği, global pazarda petrol fiyatlarını yükseltecek bir adımı atmaya hazırlanıyor. AB, yıl sonuna kadar Rus petrolünü yasaklama kararı aldı. Söz konusu yasak sonrası brent petrolde yükseliş bekleniyor.

Global 65 İnşaat Petrol Akaryakıt Maden Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 65 İnşaat Petrol Akaryakıt Maden Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Burak Kaçar tarafından kuruldu.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 adet satılık gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi Kocaeli, Aydın, Bursa, Artvin, Gaziantep ve Hatay illerinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkuller kapalı telkif usulüyle 12 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak...

OMV Petrol Ofisi'nden 6 adet satılık gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi Bursa, Artvin, Kocaeli, Aydın, Hatay ve Gaziantep illerinde yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkuller 12 Eylül 2013 tarihinde kapalı teklif usulüyle satışa çıkacak...

Truva Global Petrol İnşaat iletişim Haberi

Truva Global Petrol İnşaat iletişim

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli Burak Kaçar tarafından kuruldu.

Truva Global Petrol İnşaat Taahüt Lojistik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- PETROL a. Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. b. Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. c. Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, d. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. e. LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan...