19 / 04 / 2024

TSKB GYO genel kurul toplantısı ne zaman

TSKB GYO genel kurul toplantısı ne zaman

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklamada şirketin 26 Mart 2014 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçlarının 4 Nisan 2014 tarihinde tescil ediliği bildirildi...

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

TSKB GYO'nun bağımsız denetim şirketi seçimi ilan edildi!

TSKB GYO'nun tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketi seçimine ilişkin genel kurul kararı 1 Nisan 2021 tarihli ve 10300 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

TSKB GYO'nun 2020 yılı faaliyetlerinden Vergi Usul Kanunu esaslarına göre herhangi bir kar elde etmemesi nedeniyle kar dağıtmamasına karar verildi.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı'nın seçilmelerine karar verildi.

TSKB GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

TSKB GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının artırımına ilişkin esas sözleşme tadili onaylandı.

TSKB GYO genel kurul toplantısı sonucu tescillendi!

TSKB GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Genel Kurul Toplantısı kararları tescillendi. 

TSKB GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

TSKB GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi tadiline onay!

TSKB GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. maddesinin tadiline Ticaret Bakanlığı tarafından onay verildi...

TSKB GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

TSKB GYO'nun 2020 yılı faaliyetlerinden Vergi Usul Kanunu esaslarına göre dağıtılabilir herhangi bir kar oluşmaması nedeniyle kar dağıtımı yapılmaması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasından alınması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 800 milyon TL'ye artırılacak!

TSKB GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 800 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2021 yılından itibaren beş yıl için uzatılması için yaptığı başvuru onaylandı.

TSKB GYO genel kurul toplantısı ne zaman Haberi

TSKB GYO genel kurul toplantısı ne zaman


TSKB GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 26 Mart 2014 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 04.04.2014 tarihinde tescil...