28 / 03 / 2024

tsmd Mimari Maket Eğitimi semineri

tsmd Mimari Maket Eğitimi semineri

TSMD 2016 yılı itibari ile başlatmış olduğu eğitim seminerlerinin beşincisine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin beşincisi olan “Mimari Maket Eğitimi” semineri, 20 – 24 Haziran 2016 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyon Mimari Maket İnşaat Reklam ve Fotoğrafçılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bican Onay, Nihat Yenice, Sezgin Gül ve Ümit Çomaklı ortaklığında  kuruldu.

Mimaride maket!

"Maketini yapmakla sorumlu olduğumuz mimari projenin bire birini yapmakla yükümlüyüz" diyen maket tasarımcısı Onur Çaka, mimari düşüncenin somut bir yansıması olan makette projenin doğru ifade edilebilmesinin önemli olduğunu vurguluyor...

TSMD Mimari Maket Eğitimi semineri 20-24 Haziran'da!

TSMD 2016 yılı itibari ile başlatmış olduğu eğitim seminerlerinin beşincisine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin beşincisi olan “Mimari Maket Eğitimi” semineri, 20 – 24 Haziran 2016 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Çankaya Üniversite​si Mimarlık Fakültesi, ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor!

Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 5 mimari proje sergisi 19 Mart 2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı

Modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong’un düzenlediği 'Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık' konulu 2014 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda, 57 proje arasında yapılan değerlendirmede, 4 proje ödüle değer bulundu.

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Cem Karataş, Mesut Ayvaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Ortahisar Belediyesi'nden yeni mahalleler için 25 ayrı mimari proje!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının mimari özelliklerini taşıması amacıyla Ortahisar Belediyesi olarak vatandaşa teknik destek vereceğiz." dedi.

AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Müdürü Okan Akan...

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Serpil Çetinkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Hakan Erkan tarafından 40 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Gökçeada'da yer alan Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. 1. Ödül Ali Eray, Burçin Yıldırım ve Pınar Gökbayrak'a verildi. İşte Gökçeada Lise Kampüsü Mimari Proje Yarışması sonuçları...

Toki ve Emlak Konut GYO ulusal mimari proje yarışması düzenliyor!

Toki ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek.

TOKİ ve Emlak Konut GYO'dan ulusal mimari proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek...

tsmd Mimari Maket Eğitimi semineri Haberi

tsmd Mimari Maket Eğitimi semineri

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2016 yılı itibari ile başlatmış olduğu eğitim seminerlerinin beşincisine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin beşincisi olan “Mimari Maket Eğitimi” semineri, 20 – 24 Haziran 2016 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.


Katılım ücreti 500 TL (TSMD üyelerine ve öğrencilere 400 TL) olup, eğitim malzemeleri ücrete dahildir. 


Seminere katılım herkese açık olmakla beraber, salon kapasitesi sınırlı olduğundan en geç 13 Haziran 2016 tarihine kadar [email protected] adresine kayıt yaptırmanız beklenmektedir.


Eğitim minimum 15 kişinin katılımı ile açılacaktır ve TSMD tarafından katılımcılara katılım belgesi verilecektir.


TSMD Eğitim Seminerleri – 5: Mimari Maket Eğitimi

20 – 24 Haziran 2016 (20 saat)

Saat: 14:00 – 18:00

Yer: TSMD Mimarlık Merkezi, Ankara


Ders Bilgileri

Ders verilme şekli: Yüz yüze - Uygulamalı

Dersin öğrenme ve öğretme teknikleri: Teknik resimden ve projeden makete geçiş. Uygulamalı...