20 / 04 / 2024

Zirvepark'tan kişiye özel mimari hizmet rehberi!

Zirvepark'tan kişiye özel mimari hizmet rehberi!

Zirvepark, “Senin Evin Senin Tasarımın” kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında kadınlar özel mimari hizmetle evlerini diledikleri gibi dekore edebiliyor. Kampanya 31 Aralık’ta son bulacak.



“Kampanya 31 Aralık’ta son bulacak” diyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “Ev insanın huzur bulduğu nadir mekanlardan biridir. Bireyler için en ideal ev ise; kendi yaşam tarzına en uygun olarak tasarlanmış ve dekore edilmiş mekanlardır. Bu kampanyayla birlikte Zirvepark’tan daire alanlar evini istediği gibi dekore edebiliyor. Günümüzde birçok konut projesi başlattığı kampanyalarla farklı olanaklar sağlıyor fakat her konut projesinde kişiye özel mimari hizmet seçeneği mevcut değil. Bu durumda da konut alanlar evin iç dizaynını tekrar dekore ettirmeyi istiyorlar, tabi bu şartlar da aileye ekstra bir masraf çıkarıyor. Zirvepark’ta ise, ev sahipleri duvar kağıdını ve parkelerini en başta kendileri seçerek ekstra ücret ödemeden evini gönlünce dizayn edebiliyor.”diye konuştu.

2+1’den 5+1’e kadar zengin daire tipi seçeneğinin yer aldığı Zirvepark, alışveriş mağazaları, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları ile bölgenin yaşam senaryosunu değiştirecek bir projeye imza atıyor.  


Zirvepark’tan Kişiye Özel Mimari Hizmet 

Zirvepark’ın kendi alanında bir inovasyon niteliği taşıyan modern ve işlevsel mimariye sahip olduğunu vurgulayan Adnan Dutak, “ Zirvepark tüm özellikleriyle ön plana çıkan ve örnek teşkil eden bir projedir. Her türlü konforu ve lüksü bir arada buluşturduğumuz Zirvepark, farklı dış cephesiyle, modern ve estetik anlayışın hakim olduğu mimarisiyle, tamamen 1. sınıf malzemelerin kullanıldığı iç dekorasyonuyla her bakımdan eşsiz bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor. Proje detaylarından malzeme seçimi ve işçiliğine kadar hiçbir alanda yüksek kaliteden asla taviz vermiyoruz. ”dedi.

Kişiye özel mimari hizmet veren Zirvepark’ta, Akbank & Türkiye Finans Bankaları’nda 120 aya varan taksit imkanı bulunuyor. Alternatif ödeme seçeneklerinin yer aldığı projede çeşitli kampanya önerileri de sunuluyor.



Geri Dön